Рекордните 140 са претендентите за отличие в IAB MIXX Awards

Церемонията по награждаването ще се проведе на 23 ноември в Зала Люмиер Лидл в НДК

Реклама

140 заявки в 13 различни категории бяха получени за участие IAB MIXX Awards 2017. В третото издание на престижния международен конкурс в България до момента са заявили участие близо 40 агенции и рекламодатели със 70 кампании, които представят най-добрите практики в дигиталния маркетинг у нас през изминалата година.

Церемонията по награждаване ще се проведе на 23 ноември в Зала Люмиер Лидл в НДК, а всички, които искат да станат част от събитието, все още могат да закупят своя билет.

По време на церемонията всеки един от членовете на журито на IAB MIXX Awards ще вдъхнови аудиторията със специална презентация, посветена на най-интересната и впечатляваща кампания от световната практика от неговата категория. 

IAB MIXX Awards все още остава единствената платформа у нас, която дава възможност да бъдат представени най-добрите постижения в дигиталния маркетинг у нас. Наградите се провеждат по лиценз на световните MIXX Awards и се приемат като най-категоричния показател за успех в света на дигиталните кампании.

Тагове: IAB MIXX Awards