Спечелете 10 двойни билета за спектакъла „Разобличители”

Международното театрално студио FARM IN THE CAVE гостува на ONE DANCE WEEK 2015

Реклама

Какво се крие под маркетингово изобретените образи на корпорациите, чиито продукти консумираме всеки ден – това е въпросът, около който се завъртва сюжетът на спектакъла РАЗОБЛИЧИТЕЛИ, част от програмата на ONE DANCE WEEK 2015. В две поредни вечери, на 23 и 24 октомври, публиката ще има възможност да се срещне за първи път с чешкото театрално студио FARM IN THE CAVE, известни с дългия лабораторен изследователски процес и синтез от различни жанрове като драматичен театър, танц, физическа инсталация, музикален театър.

Предоставяме ви възможност да се насладите на този спектакъл, като спечелите билет за него. Достатъчно е само да отговорите вярно на въпроса от анкетата.

 

Колко пъти ще се играе на пловдивска сцена спектакълът „Разобличители”?

 

Спектакълът РАЗОБЛИЧИТЕЛИ не е хореографска творба, базирана на фантазия – той е създаден въз основа на реални събития, които стигат до скандална развръзка в съда през 2013 г. в Швейцария. Спектакълът поставя много въпроси за влиянието на корпоративните лобистки практики върху демократичните принципи на западните общества. Световноизвестна хранителна верига внедрява свой човек сред група млади активисти. Шпионинът симулира интерес към каузата на групата, докато предава лична информация за членове на групата и на техните симпатизанти на корпорацията. Тази информация е свързана с все още неразкрити убийства на членове на работническия съюз на корпорацията в страни от третия свят.