Тайните на видео маркетинга

IAB Bulgaria организира Майсторски клас за видео маркетинг на 9 и 10 юни

Реклама

Всички сме чували как една снимка може да е повече от 1000 думи. А каква е „стойността“ на едно видео? Измерена като ефект за бизнеса ви – тя е огромна, тъй като видеото е най-лесният и интуитивен начин за приемане на информация и е мостът, който най-бързо ви свързва с клиентите.

IAB Bulgaria организира Майсторски клас за видео маркетинг, на който ще научите какви са тенденциите и спецификите на пазара, как да изградите най-добрата стратегия за бизнеса си, как да правите продуктово позициониране, как да измервате резултатите и още много теми.

Без значение дали ще ползвате видеото за увеличаване на продажбите, за по-голяма познаваемост на бранда, за промоция на нов продукт или услуга, за популяризиране на корпоративна социална отговорност или за how-to видеа, курсът ще ви помогне да разберете в детайли спецификите на този инструмент и как да извлечете максимума от него.

Обучението ще се проведе на 9-10 юни (общо 12 часа), а лекторите са професионалисти от реалния бизнес, които ежедневно развиват видео пазара в България.

Мария Атанасова е основател и мениджър на 7Talents - първият дигитален медиен екип в България, пионер в създаването на иновативни digital-first видео проекти, менажирането на инфлуенсъри в различни области и продуцирането на интерактивно ентъртейнмънт съдържание, уникално за всяка видео и социална платформа. Сред най-успешните проекти на екипа ѝ са уеб сериалите "Не така, брат", "Следвай ме" и "Апартамент 404", както и хитови поредици за широка гама от аудитории като "Natali's Beauty", "Без Бутонки" и др.

Петър Владимиров е Client Service Director & Partner в дигиталната агенция Interactive-share.com. През последните 8 години се занимава с дигитални комуникации и реклама, а преди това с PR. Разработвал е дигитални стратегии с фокус на бизнес резултати за някои от най-големите рекламодатели. Участвал е в редица семинари, обучения и конференции в страната и чужбина. Има научни публикации на различни теми в областта на масовите комуникации.

Таисия Кръстанова е маркетинг мениджър в Streamer.bg и ще представи какво е live streaming и как той се ползва за постигане на комуникационни цели от водещи компании като Nestle, Purina, Braun, Fashion Days, Mtel, Audi и др. Тя е завършила „Приложни медии и комуникации“ в университет Duisburg-Essen, Германия, където открива своето влечение към потребителското поведение.

За да се запишете на обучението, пишете на [email protected]