8 женски неща, които мъжете не си признават, че правят

8 женски неща, които мъжете не си признават, че правят

Реклама

8 женски неща, които мъжете не си признават, че правят

Бръснат си краката
В последно време все по-често виждаме мъже с обръснати крака. При това с гладко обръснати крака. Стремежът на жените да са меки и гладки на допир се пренася и върху силния пол, при това не само върху краката. Сред другите най-разпространени места (които виждаме), са гърдите, ръцете, а дори и веждите, които изглеждат поразително поддържани.

Правят си маски за лице
Изкушението е голямо, ако определен продукт ти обещава гладка и мека кожа, хидратация, подмладяване и какво ли още не. Така че няма никакво значение от какъв пол си, за да използваш нещо, което ти обещава поразителни резултати върху самочувствието.

Кой печели повече - моделите или моделките?>>

Купуват козметични средства против стареене на кожата
Нищо чудно, че козметичната индустрия започна да произвежда средства против стареене и за мъже – кремчета, балсами, лосиони т.н. Все пак не само жените остаряват, нали?

Защо по-младите мъже са по-добрата партия>>
 

Използват балсам за коса
В една реклама се казваше, че жените имат много козметика, от която мъжете нищо не разбират. А на мъжа от рекламата му е нужен само шампоан. Е, трябва да ви кажем, че и мъжете се изкушават косата им да мека и да притежава така желания обем и мекота.

Използват лосион за тяло
Кожата си е кожа – независимо мъжка или женска, и особено през зимата се нуждае от много хидратация, за да оцелее. Оцеляването на мъжката кожа също е придружено от използването на лосиончета и балсамчета за тяло, които е крайно време да си признаят, че използват.

Отдават се на шопинг терапия
Жените се изкушават пред всяка лъскава витрина с модерни обувки, чанти и дрехи. В днешно време мъжът също е суетен и не му е все едно как ще се появи. Шопингът е женска привилегия – да, но в магазините виждаме все повече мъже, които ги е грижа за външния им вид, и което е по-интересното – харесва им да пазаруват нови дрешки.

Когато иконите в музиката диктуват модата >>

Интересуват се от последните модни тенденции
Това съвсем не е престъпление – да живееш в съвременен свят, в който мода блика от всеки ъгъл и е съвсем нормално да се интересуваш от това. Все пак, за да знаеш какво да си купиш и да бъдеш шик, тази мода трябва да дойде от някъде.

 

Иде зима, облечи се >>

Посещават козметик
Преди време това си беше изцяло женска процедура. В салоните за разкрасяване не се виждаха никакви мъже. Може би само тези, които намусено чакаха съпругите си да излезнат. Сега картинката е друга – в един момент се оказва, че жена не може да си запази час за козметик, защото преди малко господинът с костюма взел последния свободен за тази седмица.