.

Тонислав Попов

Главен финансов директор, Член на Борда на директорите и Изпълнителен директор

Тонислав Попов е Главен финансов директор, Член на борда на директорите и Изпълнителен директор на bTV Media Group от 1 октомври 2018 г.

Той има богат опит в областта на финансите и висшия мениджмънт, придобит на различни регионални и глобални позиции в някои от най-големите световни компании. Преди да се присъедини към bTV Media Group той е Глобален финансов директор за експортните операции на подразделението Consumer Healthcarе в GSK, базиран в Обединеното кралство, където заема различни позиции в сферата на финансовия мениджмънт на глобално и мултинационално ниво в продължение на почти 8 години. Преди това Попов работи в Unilever Централна Южна Европа, където трупа опит на няколко регионални позиции, с които се издига в компанията в рамките на повече от 7 години. Професионалната му кариера започва в Intrama-Suedpack, България.

Тонислав Попов е учил „Финансов мениджмънт“ в Университета в Делауеър, САЩ, и е завършил програмата за стратегически решения и управление на риска в университета на Станфорд. Той има и магистърски степени по „Търговски бизнес“ и „Международни икономически отношения“ от стопанска академия „Димитър Ценов“.

Коментирай
публикувай
  • mitiony1979

    Здравейте г-н Попов, понеже не открих други връзки с предаването "България търси талант" за това пиша тук. Здравейте! Казвам се Димитър Зайков и съм родител на една малка балерина. "България търси талант" е сред мечтите, които се сбъднаха на моето дете и децата от балетна школа "Барби"- към Военен клуб гр.Сливен. Децата от тази школа се явиха на предварителните кастинги. От уважаемото жури получиха 4 пъти "ДА"..., радостта ни беше огромна, но отпаднаха от надпреварата за живите предавания. Въпросът ми е каква е причината да не бъдат излъчени в нито едно от предаванията на предварителните кастинги? Децата са крайно разочаровани и се чувстват съсипани и маловажни, сигурно има основателна причина да не бъде излъчено представянето им, което беше отличено с бленуваните 4 пъти"ДА". Искам да разбера тази причина, защото се лансират различни версии, за да мога да кажа истината на дъщеря си и децата от балетната школа. Да мога с чиста душа да им обясня, че те бяха безупречни в танца, че са оценени и че причината не е в тях. Ако сметнете за необходимо да вдъхнете надежда на тези деца и те да могат да продължат с високо вдигната, а не да се мислят за провалени, моля да ми отговорите - mitiony791@abv.bg. Много Благодаря!!!