4 плюса от избора на ергономични детски чинове и столове

Нека учебната среда се адаптира към вашия ученик вкъщи, а не обратното

Реклама

Не забравяйте, че ергономията е също толкова важна за децата, колкото и за възрастните. Инвестицията в качествени детски мебели е от изключително значение, тъй като тя е инвестиция в здравето на детето. Нека учебната среда се адаптира към вашия ученик вкъщи, а не обратното. Ето нашите професионални съвети как да го постигнете:

Високо, високо, високо!

Заложете на интелигентен дизайн, който дава възможност за регулиране на височината.


RFG ергономично бюро 

Нивото на чина, масата или стола помага на детето да се чувства комфортно по време на заниманията си и предотвратява изгърбването и излишното натоварване в гърба и кръста. Ергономичното бюро у дома кара ученика да свикне с това в училище и да се чувства по-комфортно върху него. Мебелите ще растат заедно с детето, ако заложите на регулируеми такива. Това означава, че веднъж закупили правилните ергономични продукти, ще бъдете спокойни за здравето на детето си година след година – за разлика от дрехите и обувките, то няма да „израсне“ чина и стола си.

Градусите в тетрадката и на бюрото

Ученикът вкъщи ще получи своеобразен урок по математика, настройвайки заедно с вас своето бюро. Ергономичните ни мебели дават възможност за избиране на различни градуси на плота и облегалката, за да може да се постигне най-оптималния за детската анатомия наклон.


RFG ергономично бюро 

Това е изключителен плюс, тъй като именно в ученическите години гръбнакът на детето се оформя и е важно този процес да премине правилно, за да няма впоследствие детето ви болки в гърба или кръста. Освен със специфичната структура на детския гръб, трябва да съобразите наклона и спрямо работата, която ученикът ще извършва върху чина. Ето най-подходящите градуси за различните ученически задачи:
- 0-5 ° за рисунки и скици;
- Около 10 ° за писане на домашна работа;
- 20-30 ° за четене на книги или гледане на видео.



RFG ергономични столове 

Сертификати за качество и гаранция

Увереността, че предлагаме качествени и устойчиви във времето ергономични продукти се доказва – повечето ни детски мебели са с 5 години гаранция и имат сертификати за качество. Това ви дава спокойствието, че няма да се налага да инвестирате в нови детски мебели всяка година – а знаем, че това е нещо често срещано при ученическите стоки. Чиновете и бюрата се регулират според ръста на детето и могат да се ползват с години, а столовете имат множество допълнителни плюсове като дишащи материи, опора за крака, атрактивни и свежи дизайни. Защото знаем, че нищо „не-готино“ няма как да влезе в детската стая.

Ергономични детски мебели 

 

Съкровище (в) чекмедже

Ергономичните мебели не отстъпват по практичност на другите, а дори ги задминават – например комплектът детски чин и стол Ergo tech, освен че е проектиран да осигурява удобна учебна среда на всяко дете в процеса на растеж и развитие, се предлага с удобно чекмедже, подходящо за книги и принадлежности. То осигурява бърз и лесен достъп до всичко необходимо.


RFG ергономично бюро 

Ученикът може да го напълни с творчески материали, химикалки, моливи, гуми, тиксо, пергел, триъгълник и какво ли още не... Така пособията по всеки предмет ще бъдат на една ръка разстояние! И вие няма да трябва да повтаряте „прибери си нещата, оправи си стаята...“. Сигурни сме, че с това ви спечелихме, нали! 

Разгледайте всичките ни ергономични детски мебели тук.

.