Българска агенция организира най-голямата конференция за презентационни умения в света

Тя ще се проведе онлайн на 15, 16 и 17 април

Реклама

Все по-често ни се налага да презентираме – независимо дали става въпрос за годишен финансов отчет пред колеги, маркетингова стратегия или идея за собствен бизнес пред инвеститори. И ако презентацията ни е слаба, всички положени усилия може да са били напразни. И обратното -  истински ефективните презентации могат да печелят бизнес сделки, повишения и умовете на публиката.

В това вярва екипът на най-голямата агенция за презентации в Централна и Източна Европа – 356labs. Българска компания, създадена през 2015 г., която вече има сред клиентите си водещи глобални имена като Microsoft, Coca-Cola, KPMG и Nestle, измежду много други. На 15, 16 и 17 април тя ще проведе онлайн конференцията Present to Succeed, която ще помогне на участниците в нея да развият презентационните си умения като дизайн, структура и говорене пред публика.

Основателят на 356labs Борис Христов споделя за събитието: „Решихме да създадем конференцията Present to Succeed, защото искаме да дадем достъп до най-добрите презентационни експерти в света на всички бизнес професионалисти, на които се налага да презентират. И то на достъпна цена.“

На конференцията Present to Succeed ще участват над 30 международно признати лектори като авторът Кендъл Хевън, който революционизира света на презентациите с работата си на тема сторителинг, базирана на неврологични изследвания, както и консултантът по публично говорене Марк Боудън, обявен за най-добрия специалист в сферата на езика на тялото за две поредни години.

„Докоснеш ли се веднъж до знанията, които лекторите на конференцията имат, всичко се променя“, добавя Борис Христов.

Над 1500 души вече са закупили билети за това първо издание на събитието, а мастър класовете са почти разпродадени. Това прави Present to Succeed най-голямата конференция по презентационни умения в целия свят.

Повече за събитието, на което bTV Media Group e медиен партньор, може да научите на presenttosucceed.com

.