Да опаковаме багажа на старата и да посрещнем новата 2019 година готови за всяка ситуация

Реклама

Старата година отмина. Събираме й багажа и я изпращаме по живо по здраво. Новата 2019 година обещава нови пътувания, надежди, планове и мечти. Някои от нас се заричат, че ще пътуват повече, други, че ще се запишат на спорт и ще ходят редовно, трети искат да си купят нов лаптоп или красиви бижута.

Така както опаковахме багажа на старата година и я изпратихме, нека се подготвим за новата 2019 с продуктите на HEAD, с които ще сме готови за всяка ситуация. А каква по-добра идея от това всеки от нас да намери своята опаковка, в която да „пакетира“ плановете си за 2019 година?

Независимо дали ще спортувате, ще пътувате или ще пазарувате, BILLA има още добри новини за всеки от нас – новата лоялна кампания на BILLA предоставя възможност да закупим перфектната опаковка за почти всичко. За всеки похарчени 5 лева клиентите получават 1 точка, а със събрани 10 точки можем да се възползваме до 63% отстъпка на продуктите с марка HEAD - куфари, сакове, раници, чанти за лаптопи, козметични, портмонета и др. видове чанти.



За тези, които искат да спортуват
Всички знаем добре, че наличието на подходяща екипировка е силен стимул да посещаваме редовно заниманията във фитнес залата, йога класа или спортните танци. Представете си, че купувате своя спортен сак HEAD с до 63% отстъпка в цената. Сигурни сме, че и най-ленивите ще се амбицират да се движат повече през 2019 година.

За тези, които плануват да пътуват
И вие ли се заричате 2019-а да е година, изобилстваща от пътувания и емоции? И ние, но едно ни спира – нямаме подходящ куфар, който да събере багажа ни. Всъщност вече си харесахме и знаем откъде точно да го купим с голяма отстъпка – в BILLA, разбира се.

За дамите – козметична чанта, за господата – чанта за лаптоп
Нали вече споменахме, че в BILLA има за всеки по нещо? За дамите, които никога не си откриват  околоочния крем или лосиона за тяло, козметичната чанта HEAD е дълго търсено решение, което няма как да подминете. За господата, които си падат по най-новите модели технологични джаджи и нямат подходяща чанта за лаптопа си – в BILLA има.

Какво още може да закупите в BILLA с до 63% отстъпка в цената? Раници, козметични несесери, портмонета и други видове чанти. Кампанията стартира на 10 януари 2019 година – датата, от която можете да започнете да събирате точки в BILLA.

.