Дамска мода - кои рокли ще бъдат хит през този сезон?

Моделите, които ще бъдат голям хит през следващите месеци, имат внушителни отвори, разширяват своята грандиозност чрез вграден шлейф или пелерина и изразяват чувственост и увереност

Реклама

Когато става дума за дамска мода, първата асоциация, която правите със сигурност, е най-женствената дреха, а именно роклята.

С настъпването на пролетно-летния сезон, идва и времето и на роклите. Моделите, които ще бъдат голям хит през следващите месеци, имат внушителни отвори, разширяват своята грандиозност чрез вграден шлейф или пелерина и изразяват чувственост и увереност.

Ако още не сте имали време да се разходите по магазините и да освежите гардероба си, в сайта на MODIVO ще намерите богато разнообразие от най-актуалните модели рокли за сезона, както и аксесоари и всичко свързано с тенденциите в женската мода.

Какви рокли да носим през 2022 

Роклите с перелина или шлейф са истински хит този сезон. Ефирни и женствени, в свежи цветни комбинации или едноцветни и семпли, роклите с шлейф са идеални за специални събития, както и за романтична вечеря или разходка. Съчетайте със сандали с ток и ниска подметка или с римски сандали с връзки, които също са абсолютен хит този сезон.

Роклите със странични разкроявания и разрези са в епицентъра на модния подиум вече повече от сезон, но това не им пречи да продължат да носят ореола си на чувственост, елегантност и енергичност и през пролет-лято 2022 г. 

Разнообразието е синоним на женска мода. Роклите с дълбоки деколтета, цепки, отвори на гърба и корема, асиметрични форми, възможностите са много и тази година всички те са модерни. 

В дамската мода винаги има място за кожа и тази година тя се завръща и в дизайна на рокли, подходящи за пролетно-летния сезон. 

Редом с кожата, дънковият плат също се е превърнал в абсолютна класика, като тази година той присъства не само при дънковите поли и панталони, а и в рокли и гащеризони. 

Любовта на дизайнерите към блестящи рокли, украсени изцяло с пайети, продължава да излъчва вдъхновение под формата на къси рокли и този сезон. Идеални за вечерен тоалет, тези рокли са универсални и подходящи за всеки сезон. 

Няма съмнение, че роклите с прозрачни елементи са абсолютен фаворит този сезон. Това лято те ще се носят не само на плажа, но и в ежедневието. Става дума не само за прозрачна материя, но и за широки плетки, които не напрягат въображението, а открито показват всичко. И ако тези прозрачни рокли не ви се струват достатъчно секси, то ще ви зарадваме с това, че роклите тип комбинезон отново са на мода и при тях правилото е колкото по-малка е роклята, толкова по-добре. 

Роклята тип риза е отново тук, за дамите, които харесват стилът унисекс и не се страхуват да комбинират стилове.

С какво да комбинирате роклите 

Аксесоарите са в състояние да променят цялостната визия на една рокля

В зависимост от обувките, една рокля може да се превърне от официален тоалет, в спортна дреха. 

Кецовете са идеалната ежедневна обувка и тъй като смесицата от стилове през този сезон е на мода, не се колебайте и смело комбинирайте спортни обувки с къси рокли и поли. 

Дамската мода се асоциира най-вече с роклите и обувките на висок ток. Ако искате да издължите тоалета си, но ходенето на висок ток е проблем за вас, ще се зарадвате да узнаете, че платформите отново са на мода. 

За да придадете завършен вид на тоалета си, изберете и подходяща чанта и колан, които е добре да е в същия цвят.

.