Хиляди предложения за екстериора и интериора с mebio.bg

Предоставена е възможността клиентът сам да изготви план, за да се превърне идеята му в готов продукт

Реклама

Иновативна и леснодостъпна онлайн платформа, ориентирана изцяло към клиентите и техните предпочитания и желания, предлагат от фирма Мебио - mebio.bg. Мисията им е да помогнат на потребителите лесно да създадат дома, офиса и градината, за които винаги са мечтали.

Компанията предлага разнообразие от мебели, изработени от водещи български и чуждестранни производители. Във фабрики в Разград, Хасково и Русе се произвеждат мебели не само по унифициран дизайн, но и с персонализиран дизайн от потребителя. В онлайн платформата всеки може да подбере най-подходящите за него мебели, филтрирайки ги според личните си предпочитания. Има секция с най-търсените продукти, характеризиращи се с модерна визия и качествена изработка. През сайта клиентът може директно да се свърже с консултант, който е на разположение за всякакви въпроси.

Мебелите на платформата са обособени в няколко основни категории: Мека мебел, Дневна, СпалняДетска стая и други. За да може клиентът да се ориентира по-лесно и бързо да намери точно това, което търси, има подкатегории в зависимост от функциалността и предназначението на мебелите. 

За да бъдат екстериорът и интериорът със завършен вид, мебелите трябва да бъдат избрани, вземайки под внимание тяхната функционалност, форма, цвят, материал и практичност. Артикулите на Мебио са едни от най-добрите и качествени на пазара, понеже са изработени от водещи производители с мисъл за практично и функционално приложение, комбинирано с изискан дизайн към спални, кухни, дивани и други. Компанията е основен търговски представител на фирмите, чиито продукти ще намерите в сайта и цените са конкурентни.

Предоставена е възможността клиентът сам да изготви план, за да се превърне идеята му в готов продукт. 

 

.