Където има пушек - има и огън! Защо това свинско филе е по-вкусно?

Продуктите от месо са много, но когато свинското филе е вкусно и предварително нарязано за удобство – печели.

Реклама

Месото е един от основните хранителни продукти, които ни засищат за дълго време. Вариант, в който то е вече приготвено, нарязано и опаковано е добър избор, когато всички бързаме, изморени сме, но все пак искаме да ни е вкусно.

Варено-пушеното свинско филе на BILLA е направено от охладено свинско месо. Специфичният му вкус се дължи на специфичната обработка – то е фино опушено с букови стърготини. Букът е едно от най-благоприятните и подходящи за вкуса на българина дърво за опушване. С него се овкусяват добре меса и риби. Когато месото се опушва със стърготини, се преценява степента на тяхната влажност, за да не преобладава този аромат над основния. Важно е ароматът да проникне, но не и да се натрапва.

Снимка: Thinkstock

Може да купите изгодно варено-пушеното свинско филе на BILLA. В периода от 17.10 до 23.10 пушено свинско филе слайс BILLA 150 г ще бъде на цена 2,99 лв.  

Октомври е, а времето навън е топло и слънчево и разходките в планината продължават. Опаковка варено-пушено филе, нарязано на слайсове, е добър избор за пикник или подкрепа след преход. Сандвич за децата? Защо не. И, разбира се, трябва да стане бързо. Защото в детския свят фразата „Не, не съм гладен, искам да играя“ се замества много бързо с „Гладен съм, мамо, дай да ям!“. Парченце филе върху филийка с масло и малко свеж зеленчук решава скоростно проблема. С филето може да направите и елегантни тапаси. Защото резенчетата са тънки и позволяват лесно и интересно декориране в чинията.

В BILLA доказват, че качественият и вкусен продукт не е задължително да е скъп. Продуктите с марка BILLA са произведени с висококачествени суровини по специални рецепти и от подбрани производители. Те са с качеството на висококласните продукти в категорията, но на по-ниска цена.

Когато небцето говори...

Ако става дума за храна, е добре да се доверявате не на очите, а на небцето. То няма да ви подведе. Защото в този случай не дизайнът и плейтването са най-важни, а вкусът. В сляп продуктов тест 80% от запитаните българи избират свинското опушено филе на BILLA пред този на други тествани водещи марки. 

Имаме 3 приятни предложения за времето, когато изберете пушеното филе на BILLA: 

Рецепти

За детето - сандвич Angry birds

Използвайте две филийки кръгъл хляб. Едната намажете с масло и върху нея поставете слайс от свинското филе. От втората изрежете триъгълник и поставете отгоре. За очички прегънете две тънки резенчета краставица и ги забодете внимателно с маслинка и част от клечка за зъби за хляба. Клюна може да направите от чушка или морков.

Снимка: Thinkstock

 

За нея
За женското парти с приятелки, намажете няколко филийки хляб с квас с тънък слой горчица. Върху слайс от филето сложете парче краставица, отрязана по дължина. Прегънете ги като осморки. Отгоре поставете парче гауда. Запечете за 7 минути във фурната. Преди да сервирате нарежете филийките по диагонал.

Снимка: Thinkstock



За него
Най-добрата компания за хубавото вино е хубавото мезе. Клише е, че червените меса се съчетават само с червено вино. Това варено-пушено свинско филе чудесно би се съчетало със совиньон блан, кианти, шардоне и мерло.

Снимка: Thinkstock

.