Какво ще се случи с вас, ако винаги пиете кафе от хубава чаша и обядвате от красиви чинии?

Реклама

Група добри приятели, отдавна дипломирали се в един и същ университет, решили да посетят един от своите любими професори. Всеки от тях вече бил изградил успешна кариера и се бил реализирал на висока позиция в обществото. 

Както често се случва, приятният разговор от началото скоро сменил посоката си и бившите състуденти започнали да се оплаквания от ежедневните си проблеми.  Професорът направил кафе и донесъл различни чаши, за да почерпи гостите си. Масата се оказала отрупана с различни чаши - порцеланови, пластмасови, стъклени, керамични, малки, дълбоки, с цветни мотиви, чисто бели... Някои изглеждали съвсем обикновени, други били изящни и фини, трети – с причудливи и странни форми.

Професорът предложил на гостите да си налеят кафе. Когато всеки от тях си сипал кафе във взетата чаша, старият преподавател казал: "Това, което всички искахте, беше кафе, но всеки от вас съзнателно пожела и се пресегна към по-хубавата чаша. Ако животът е кафето, то удоволствието от живота е чашата. Понякога, концентрирайки се бързо да изпием напитка, забравяме да се насладим на цялостния ритуал. Взирайки се в ежедневните си проблеми, забравяте да видите цялостната картина и колко хубав е животът ви всъщност." 

Кафето определено е по-вкусно, когато се пие от любима чаша. Какво ще се случи с вас, ако винаги го пиете в хубава чаша или обядвате в красива чиния? Доказано е, че човешкият мозък запечатва дневния ритуал и започва да го асоциира с хубави емоции. 

Когато пиете кафето си по точно определен начин, от точно определени чаши, които са наслада за окото ви, тогава удоволствието е максимално. Честото пиене на кафе в една и съща чаша кара хората да свикват с вкуса, който тя им дава, и да вярват, че именно той е най-добрият. Затова, ако пиете кафе в една и съща чаша и това ви носи удоволствие, кафето ви ще бъде в пъти по-вкусно. Ако пък ядете от едни и същи хубави чинии и купи, ще асоциирате вкусното именно с тях и всеки следващ път ще посягате към рафта, на който са. 

VILLEROY & BOCH са един от най-големите производители на порцеланови и керамични продукти с отлично качество. Компанията е базирана в Германия и през своята 267-годишна история се е доказала с иновативност, перфекционизъм и забележителна палитра от модерни дизайни и елегантни форми.

Те са вложени в колекцията порцеланови артикули VIVO by Villeroy & Boch, която превръща всеки повод в празник.

Между 21 юни и 22 август 2018 година пазарувайте в BILLA и за всеки 10 лв. сметка ще получите 1 промо точка. Събирайки точки за лоялната кампания, ще можете да закупите VIVO by Villeroy & Boch с 50% отстъпка. Промо точките могат да бъдат използвани в срок до 05.09.2018 г. или до изчерпване на количествата.

Серията Flower Meadow се отличава с изчистена форма и очарова с цветовете си. Продуктите са изработени от "твърд" порцелан и изпечени на температура от 1400 °C, за по-голяма издръжливост, което минимизира възможността от поява на пукнатини.

Бъдете практични и модерни със съдове VIVO и се радвайте на удоволствието от живота.

.