По Коледа: чисто сърце – чисто месце

Реклама

Oстава по-малко от месец до Коледа, с което идва добрата новина, че постите приключват. Смисълът от тях е не само да пречистим тялото си, но и душата, постигайки хармония със самите себе си. Дори и да не сте вярващи, много хора смятат, че постите са начин да започнат на чисто, да дадат нов старт за тялото и душата си. Чрез лишаването от определени храни, каляваме волята си, от която в много случаи зависят и всичките ни начинания. Ето как чрез постите хората са постигали единение на тялото и душата през вековете.

Това не звучи никак далечно и абстрактно в наши дни, нали? Дори и да не постите, Коледа е празникът, който всеки от нас иска да посрещне с чисто сърце, да бъде в хармония със себе си, да бъде по-щедър, по-добър, по-търпелив, да направи дарение, да помогне на бабата да пресече безопасно пешеходната пътека...


Ние сме това, което ядем

Обикновено Коледа отбелязва края на постите и трапезата за нея е богата и включваща месо и животински продукти. Дори и да не сте лишили тялото си от месо и животински продукти, всеки от нас иска да сложи на масата качествено и чисто месо с доказан произход. Нали знаете, че храната прави човека и избирайки чистата храна, такива ще са душата и помислите на всеки от нас.

За тези, които са постили до Коледа, пък е още по-важно да „блажат“ с качествено месо, защото тялото им е било лишавано от нещо – нека сега то бъде прясно и вкусно.

Снимка: istockphoto.com

Какво по-хубаво от това да разчиташ, влизайки в магазина, да можеш да избираш все измежду качествени продукти? Такива са продуктите в BILLA. Във веригата магазини вече може да се намери месо под марката „Българска ферма“, което е 100% българско, с гарантиран произход. Така ще можете да сте сигурни, че слагате на трапезата си апетитно, качествено българско месо и можете да сте спокойни, че на Коледа ще е вкусно! 

Нека посрещнем Коледа с най-близките и скъпи хора, да отворим душата и сърцето си за добрини, превръщайки семейния обяд и вечеря в празник на новото и чистото – с прясно 100% българско месо от BILLA.

.