Разпусни по празниците с коктейл Johnnie & Lemonade (рецепта)

Един изключително живителен и освежаващ коктейл с бълбукащ вкус

Реклама

Зажаднели за слънце и за почивка под разтапящите му лъчи вече нямаме търпение за дългите разходки на открито, за вечери край морето и за пратита на открито - да усетим бълбукащия звук на живота, преизпълнени с енергия за нов живот. 

С топлите месеци като че ли и сетивата ни се разтварят неимоверно за различни усещания и любопитно се оглеждат за идеи и преживявания. Предлагаме ви да съчетаете търсаческите си настроения с един изключително живителен и освежаващ коктейл - Johnnie & Lemonade

Необходими съставки:

- 50 мл Johnnie Blonde
- 150 мл лимонена газирана напитка
- висока чаша
- лед
- резен портокал за още по-голяма свежест

Начин на приготвяне:

Напълни високата чаша с лед, добави уискито и газираната напитка. Украси с резен портокал и ето – имаш си вкусна свежест в чаша.

Johnnie Blonde е новият продукт на Johnnie Walker, спецално блендиран, за да удиви любителите на скоча и да преобърне представите на онези, които досега не са били почитатели на уискито.

Вкусът е балансиран, кремообразен и мек, със сладки нотки на ванилия и подправки, вкусът му е като нищо, което си опитвал преди! Това ново уиски е пълно с вкус и светлина, жизнено е и по-сладко от очакваното и разкрива пълния си потенциал, когато се смеси с газирана лимонова напитка, за да се прероди в освежаващо питие, бълбукащо от вкус – идеално за откривателите и любителите на забавлението.

 

.