С шоколад животът е по-сладък! Ето кои звезди го обожават

И предложения как да изпратите шокограма или да създадете свой шоколадов подарък за 8 март

Реклама

Шоколадът показва любов. Затова и до сега е един от от най-предпочитаните подаръци за много празници, включително и за Международния ден на жената 8 март. 

  • Шоколадът прави хората щастливи.
  • Той е деликатна храна, а поднасянето му е романтичен жест. 
  • Който получи шоколад, се чувства специален.
  • Шоколадът е вкусен. Нещо повече - той е хапка от Рая.
  • Топи се в устата и носи невероятна наслада. 

Затова, когато почувствате човека до себе си достатъчно близък, когато го обичате - подарете му шоколад.

"Веднъж на всеки 6 месеца ям толкова много шоколад, колкото човешко същество не е хапвало никога!" - е култува фраза, която Джим Кери използва, за да опише страстта си към този десерт. 

Шоколадът е част от представите за перфектния ден и на Рийз Уидърспуун. Към него тя добавя няколко чаши розе и домашния си любимец. 

Кайли Миноуг пък признава в интервю, че всеки ден хапва черен шоколад. Певицата е превърнало това в нейния малък ежедневен ритуал. 

Блейк Лайвли също е в отбора на шоко поклонниците. Тя започва деня си с чаша топло мляко с шоколад. За край пък си отчупва няколко блокчета черен шоколад. Може би това са били навиците й преди да има деца, защото сега сигурно ще й се наложи да скрие тази сладост от очите и ръцете на малчуганите. Но актрисата споделя, че шоколадът действал добре на морала й. Така те харесваме, Блейк!

Снимка: Getty Images

След като ражда дъщеря си Блу Айви, Бионсе сваля почти 27 кг. За да отпразнува един месец ядене на зелена салата, певицата изкрещява към публуката на един от концертите си - "Довечера ще се изгубя в шоколад!"

Вече ви се дояде шоколад, нали? А знаете ли как да си направите сами шоколад, по собствена рецепта? Лесно е и вкусно. 

Тази възможност ви дава kakao.bg  - награденият с вота на зрителите за онлайн магазин на 2020 г. 

Експериментирайте и създайте свой собствен шоколад като истински шоколатиери.

1. Може да комбинирате видове шоколад - бял и черен, черен и розов, да оставите само един за основа и още много варианти.
2. Избирайте от квалитетни съставки за допълнение -  23-каратово ядливо злато, рози, хрупкав банан, био пуканки и др. 

Чрез сайта може да надпишете своя шоколадов подарък за своята майка, любима, учителка, приятелка за 8 март или да изпратите шокограма. Това е шоколадово съобщение, което всеки сам може да изпише онлайн.

Снимка: kakao.bg

Всички шоколадови подаръци се изработват в деня преди доставката, за да се насладите на вкуса на пресния шоколад.

Продуктите са ръчно изработени от опитни майстори шоколатиери с белгиийски млечен, черен, бял или естествено розов шоколад и са подходящи за консумация и от деца. Всички допълнителни съставки са био, натурални или прясно приготвени. 

.