.

Трима от вас могат да спечелят ваучери за гориво

Времето се затопли и започваме да пътуваме все по-често и за все по-дълги периоди. Откриваме нови места, зараждат се приятелства и любови. Има и още една добра новина:

bTV.bg и Shell търсят трима души, на които да подарят ваучери за гориво, всеки от които на стойност 25 (двадесет и пет) лв.

Всичко, което трябва да направите, е да споделите в коментар под статията „Седем майки решават да хванат гората... И стигат в село Шумата“, публикувана на сайта ladyzone.bg, свое интересно и забавно пътуване.

Седем майки решават да хванат гората... И стигат в село ШуматаОбичате ли пътуванията? А да разказвате забавни истории от тях? Споделете ги и можете да получите подарък за още пътувания - ваучер за гориво от Shell на стойност 25 лв.

Всеки участник има възможност да публикува неограничен брой разкази/коментари през периода на провеждане на играта. Може да публикувате с Facebook профила си или с регистрация на сайтовете ladyzone.bg и btv.bg.

Играта приключва на 06 май 2018 г. в 23:59 часа.

На 8 май 2018 г., вторник, ще изтеглим на случаен принцип имената на тримата късметлии, получаващи ваучери за гориво, с които да започнат своето мечтано пътешествие.

Включете турбото на вашите спомени и разкажете за свое вълнуващо пътуване, за да спечелите!