Защото всеки празник заслужава да е специален

До 28 февруари 2021 г. клиентите на бензиностанции ЕКО получават на специална цена висококачествени и стилни стъклени съдове Leonardo, за да споделят незабравими моменти с близките си по време на празниците ‒ и не само

Реклама

През тази година, която е като никоя друга година, празниците са още по-специални. Нуждата да се избяга от проблемите, да се постигне спокойствие и уют е по-голяма от всякога, а най-доброто решение за това са оригиналните или практични подаръци, които създават настроение  и правят празничната трапеза стилна и изкусителна.  За незабравими празнични моменти, ЕКО България дава възможност на всеки да получи на специална цена до 28 февруари 2021 г. висококачествени и стилни стъклени съдове на известната марка Leonardo.

При покупка на горива или други продукти от обектите на веригата бензиностанции ЕКО на стойност 20 лв., клиентите получават един промо стикер. При зареждане с EKO Racing 100 или Diesel AVIO Double Filtered за същата сума, се получават два промо стикера. Те се поставят в специална колекционерска карта, която може да се вземе безплатно от касите на бензиностанции ЕКО.

Срещу събрани пет броя промо стикера, може да се закупи с до 70% намаление продукт от специалната селекция артикули Leonardo. Със стилния си дизайн и изключителното си качество, те превръщат всяка маса в произведение на изкуството и внасят финес в ежедневието. В промоцията са включени продукти както за всекидневна употреба, така и за специални поводи - сетове и отделни продукти за сервиране, декоративни вази и комплекти от специални кутии за съхранение. Клиентите могат да разгледат продуктите отблизо във всяка бензиностанция ЕКО или да получат повече информация за тях като посетят уебсайта на компанията.

Като жест към лоялните клиенти, притежателите на валидни карти ЕКО EKONOMY получават един промо стикер безплатно срещу събрани четири стикера и представяне на картите си. Продуктите на марката Leonardo, включени в промоцията, могат да бъдат закупени в бензиностанции ЕКО и без събрани бонус точки, но на редовна цена и без намалението, посочено в условията на промоцията.

Защото всеки празник е специален и заслужава да бъде отбелязан подобаващо. А всеки от нас заслужава да се поглези и да добави допълнителен стил и красота в ежедневието си.

.