bWEB със специален подкаст проект в месеца на красотата

„Малки разговори“ по Ladyzone.bg стартира първите си епизоди на горещи теми за красотата и тенденциите в естетичната индустрия

Реклама

bTV Media Group, в лицето на своя лайфстайл сайт Ladyzone.bg, ще зарадва потребителите си с нов проект  - специален  подкаст, наречен  “Малки разговори“. Водещи на поредицата ще бъдат Станчо Станчев, познат вече на аудиторията с подкаста „Различните Оскари“ и Стефани Филева.

Разговорите ще се качват на сайта като аудио файлове, а специални кратки форми ще се излъчват в телевизионните предавания „Преди обед“ или  „Coolt“. Освен на лайфстайл теми, съдържанието ще бъде богато на новини от кино индустрията, поп културата и ще следи водещи инфлуенсъри. Разговорите в подкаста ще включват и видеа с дължина до 10 минути с интересни и развлекателни акценти от темата на месеца в сайта. 

“Малки разговори” стартира през месец юни на ladyzone.bg и ще обхване най-актуалното от темата на месеца. През първия летен месец тя ще е посветена на различни съвети за красота, борбата срещу остаряването, най-добрите практики в естетичната хирургия, най-интересните и любопитни трансформации и още.

Заедно с екип от специалисти ще обсъдим тенденциите в пластичните операции, а жените, които са прибягнали до тях, ще разкажат своя опит.

Ще потърсим обяснение в разговор с психолог защо дадени култури залитат по определени интервенции, ще засегнем и какво е „естествена красота“ днес.

В материалите, върху които ще работи редакторския екип, ще разберем кой задава модата и защо дадени корекции се мултиплицират.

Специалният многокомпонентен подкаст, който bTV Media Group стартира, предлага редица нови и интересни възможности за позициониране на вашия бранд. Не се колебайте да се свържете с екипа на отдел „Продажби“, за да получите най-доброто предложение за вашия продукт!