Chef Андре Токев се завръща в нова компания и нов сезон на “Ловци на храна” тази есен по bTV

Кулинарното приключение обещава много повече емоции и вкусове от всеки друг сезон досега

Реклама

Chef Андре Токев се завръща в нова компания и нов сезон на “Ловци на храна” тази есен по bTV

Кулинарното приключение обещава много повече емоции и вкусове от всеки друг сезон досега

Обичаното кулинарно предаване “Ловци на храна” се завръща с нов сезон в ефира на bTV през септември, готов да отведе зрителите на ново необикновено пътешествие до непознати места наблизо и далеч.

Озаглавен “Ловци на храна: От близо и далеч”, акцент в сезона ще са кулираното преплитане на култури и традиции, както и незабравимите срещи с чужденци, живеещи в България, и българи, избрали да живеят извън родината. Приключението ще бъде поднесено в две части –епизоди от България и такива от Италия. В търсене на тайните на вълшебната италианска кухня Chef Токев ще се довери на италианския Chef Марко Лукиари, с когото заедно ще разкрият пред зрителите на bTV приказни кътчета и рецепти от Южна Италия.

Следвайки утвърдената и интересна за всички зрители тема за родното и чуждото, вечните традиции и автентична култура, сезонът предлага на аудиторията по-различен поглед върху националните и общочовешки ценности през призмата на изискания вкус на Chef Токев и компания, обещавайки нови вкусни и оригинално поднесени рецепти от различни краища на страната.

В епизодите от България, в шестия сезон на “Ловци на храна: От близо и далеч” верен спътник на Chef Токев ще бъде Константин Таквор, познат на зрителите на bTV от последния сезон на MasterChef. Двамата ще посетят различни краища на страната ни, за да разкриват заедно неочаквани рецепти и чудните истории, свързани с всяка една от тях. В неповторима комбинация от впечатляващите енциклопедични и кулинарни познания на Chef Токев и любопитството на неговия нов спътник, сезонът на предаването обещава много повече емоции и вкусове от всеки друг досега.

Добрата новина е, че не само телевизионните зрители, но и потребителите на интернет платформите на bTV Media Group ще могат да се насладят ексклузивно на огромни запаси от практични рецепти, придружени от интересни и полезни съвети в кухнята.