Най-престижните европейски клубни футболни турнири - в каналите на bTV Media Group до 2024

Футболната емоция започва още на 11 август със Суперкупата на УЕФА, а всички мачове от УЕФА Шампионска лига, УЕФА Лига Европа и УЕФА Лига на конференциите ще се излъчват ексклузивно по bTV Action, RING и на VOYO.BG

Реклама

Срещи между най-класните отбори в Европа, драматични битки и висок адреналин ще владеят футболните фенове и през следващите сезони в каналите на bTV Media Group.


За пореден път медийната група спечели правото да бъде партньор на най-престижните и гледани клубни футболни турнири на Стария континент - до 2024 г. Правата за излъчване включват мачовете от УЕФА Шампионска лига в сряда и финалите между двата най-добри отбора, срещи и финални битки от УЕФА Лига Европа и двубоите за Суперкупата на УЕФА през предстоящите три футболни сезона.


Интересен акцент в програмата ще бъде и най-новият турнир на УЕФА – Лига на Конференциите, в който се очаква да вземат участие и някои от най-добрите български отбори.
„Най-силният клубен футболен турнир в Европа, а защо не и в света, отново намери свой дом там, където вече 21 години успешното партньорство между УЕФА и bTV носи несравнима емоция на футболните фенове пред екраните. Вярваме в успеха на формулата, добре позната в УЕФА - не се правят промени в отбор, който печели”, коментира Господин Йовчев, главен оперативен директор на bTV Media Group, по повод придобиването на правата за излъчване на срещи от турнирите на УЕФА за следващия тригодишен период. 

Любителите на Цар Футбол и на турнирите от УЕФА ще могат да проследят представянето на най-добрите клубни отбори на Стария континент още от плейофната фаза в УЕФА Шампионска лига през август. В най-горещия месец от годината ще се изиграе и първият двубой за предстоящия сезон – мачът за Суперкупата на УЕФА. Срещата между “Челси” и “Виляреал” в Белфаст на 11 август ще се излъчи по bTV Action. Първите двубои в УЕФА Лига Европа и УЕФА Лига на Конференциите зрителите ще могат да гледат от средата на септември 2021 г. в каналите на bTV Media Group, както и на платформата за висококачествено видео съдържание VOYO.BG.
По традиция, всяка сряда Champions TV обещава на потребителите на сайта btvnovinite.bg и 90-минутно живо предаване с най-важните моменти от всичките шест късни срещи от турнира УЕФА Шампионска лига – голове, картони, опасни положения, контузии, греди и др.

Спортната редакция на bTV подготвя за зрителите допълнително ексклузивно съдържание и специални коментарни предавания с участието на знакови футболни личности, които ще се включват директно от студиата на bTV Media Group. 


СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ПОВЕЧЕ ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕДСТОЯЩИЯ ФУТБОЛЕН СЕЗОН