Предстоящите продукции от bTV Media Group

Богатото портфолио от заглавия дава възможност на всеки бранд да се обвърже и подсили комуникацията си

Реклама

Уважаеми партньори, 
Ние в bTV Media Group вярваме, че осигуряването на видимост на предстоящите нови съдържателни проекти увеличава възможностите ви да планирате още по-ефективно своите комуникации. Подготвихме бърз преглед на ключовите програми, които ще бъдат в активно производство през близките месеци. Вярваме, че това е привлекателна селекция от заглавия, която предоставя чудесни възможности за интеграция и асоцииране на марките. Заявете интереса си за заглавията, които ви интригуват чрез клик-бутона по-долу, и нашият екип ще ви потърси, за да обсъдим заедно потенциалните форми на партньорство.

 

Интересувам се

 

Survivor

Най-великото приключенско риалити Survivor търси своите герои за нов сезон по bTV. Новият сезон идва под мотото „Надхитри. Надиграй. Надживей”, готов отново да прикове поколения българи пред екрана.

Оцеляването в най-тежки и сурови условия на безлюдно екзотично място остава запазена марка и за новия сезон на Survivor у нас. Автентични предизвикателства, физически и психически изпитания сред природните красоти на непознати за родната публика дестинации отново ще поставят участниците на ръба на човешките възможности.

 

Гейм Шоу

bTV Media Group ще стартира интересно и завладяващо шоу, особено интригуващо за най-любознателните зрители, което ще прикове вниманието им към екрана.
Това съдържание предлага нови вълнуващи възможности за партньорства.

Татковци

Семеен сериал за живота на четирима млади мъже – бащи, всеки от които се бори с ролята на родител по свой собствен начин. Те са съвременни татковци, които имат деца на една и съща възраст – по-малките в една и съща детска градина, по-големите в близкото училище. На тези бащи не им липсват отговорност и усилия да намерят своето стабилно място в света на майките, което води и до редица смешни ситуации.

Гласът на България

Шедьовърът, който събира най-добрите вокални изпълнения, ще се завърне на нашите екрани с ново вълнуващо мултиплатформено съдържание. Присъединете се към атмосферата и се възползвайте от възможността да си сътрудничите с нас в новия сезон на свежия, модерен и световно известен формат, който ще отвори сцената за истинския глас на България.

Фермата

Риалити шоу със значима кауза - да обедини Българите и да укрепи националната им идентичност.
Важни исторически събития, обичаи и традиции - уникална комбинация от образователни елементи, въведени от активни модели за подражание и творчески предизвикателства, при които състезателите надхвърлят своите граници - това са ключовите елементи на „Фермата.“

Съни бийч

Романтичният комедиен сериал „Съни бийч“ намира отново своето удобно място в ефира на bTV, за да отведе зрителите до морския бряг, в пъстрия свят на един от най-шумните и забавни курорти в България - Слънчев бряг. Вълнуващи истории за любов, приятелство и амбиции ще забавляват феновете, а през Сезон 2 на култовия сериал, любимите на българската публика актьори – Аня Пенчева и Кирил Ефремов ще ни запознаят с нови интригуващи персонажи.

Ловци на храна

Първото и единствено местно ефирно телевизионно шоу за кулинарен туризъм, пълно с любопитни истории от цяла България. Шеф Андре Токев споделя своите широки кулинарни познания с публиката. Основните теми в шоуто включват търсене и съживяване на стари кулинарни традиции от различни региони на страната, пътешествия, добри примери за устойчиво производство на разнообразни продукти, вкусна и естествена храна.

Интересувам се