.

bTV Radio вече и в Русе

Водещото информационно радио разширява обхвата си в България с нова честота на излъчване

Информационното радио на bTV Media Group – bTV Radio вече е достъпно за слушатели и рекламодатели и на територията на град Русе. От месец януари жителите и гости на дунавския град могат да следят на честота 89,9MHz новини на всеки час, да слушат актуални и спортни предавания от ефира на bTV, да се наслаждават на уникалното модерно музикално звучене, както и да се информират за най-горещите теми от деня в авторските предавания на радиото „За града“ и „Важното, казано на глас“. Това е осмата честота за bTV Radio, заедно с досегашните в София, Бургас, Велико Търново, Свищов, Кърджали, Горна Оряховица и Велинград.

Според проучвания на ГАРБ от 2018 година bTV Radio заема водещи позиции като едно от най-предпочитаните информационни радиа в София. Данните сочат, че bTV Radio държи челни места по брой слушатели и слушани минути на ден в столицата.

Наскоро към екипа на радиостанциите, част от bTV Radio Group – N-JOY, bTV Radio, Jazz FM, Classic FM и Z-Rock, се присъедини и Жени Марчева. Журналистиката и водеща в bTV е с голям телевизионен и радио опит.  От месец януари тя заема позицията изпълнителен продуцент на новините и актуалното съдържание в ефира на радиостанциите.

Можете да следите програмата и интервютата с гости в ефира на bTV Radio и онлайн на https://bravo.btv.bg/radioplayer/index.php , както и във фейсбук страницата на радиото  https://www.facebook.com/btvradio/ 

Контакти:

bTV Radio Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 8039 090
e-mail: sales@btvradiogroup.bg