Любимите герои от „Съни бийч“ се завръщат за втори сезон, а към тях се присъединяват легендарни лица от сцената

Снимките на романтичната комедия стартират със смях и отлично настроение: Аня Пенчева и Кирил Ефремов са част от звездния състав

Любими български актьори влизат във втория сезон на хитовия сериал по bTV „Съни бийч“. Легендарната красавица Аня Пенчева, позната с десетките си роли в театъра, киното и телевизията, и колегата й Кирил Ефремов са две от новите лица, които се присъединяват към екипа на популярната комедия, чиито снимки вече са на старта си. Двамата ще заредят TВ екрана с много смях и приятни емоции.    

Ослепителната Аня Пенчева ще влезе в ролята на лекомислената Розалия. В „Съни бийч“ героинята й е майка на спасителя Младен, брилянтно изигран от Иво Аръков. „Той е чудесен! Както в живота, така и на екрана, случих на деца! Да вляза в „Съни бийч“ пък е истинско удоволствие. Живеем в кошмарно време на страх и стрес, и човек има нужда да се усмихне на нещо цветно и ведро“, каза Пенчева. За разлика от нея, Кирил Ефремов реши да запази в тайна ролята си и така да създаде напрегнато очакване около героя си.

Броени часове преди старта на снимките за втория сезон на „Съни бийч“ Иво Аръков посрещна на летището екранната си партньорка Лидия Инджова. Актрисата кацна у нас от Брюксел, където живее в последните години. „Очаквайте неочакваното. Героинята ми ще поеме по рискован път и ще завладее Слънчев бряг. Младен ще се опита да я спаси от самата нея и ще се потопи в емоционален дисбаланс“, разкри Инджова.

       

2112423409.jpg

 

Още в края на март зрителите успяха да видят какво се случи с любимите им герои в новите, неизлъчвани досега серии от първия сезон на „Съни бийч“. Сериалът продължава с пълна сила, за да зареди с емоция екрана и през предстоящия сезон.