bTV всеки ден на живо от Токио и със специални предложения за Олимпиадата

bTV Media Group със специално дигитално предложение за предстоящите Олимпийски игри в Токио

Реклама

След като безпрецедентно, и за пръв в път в историята си, игрите бяха отложени в мирно време заради ковид пандемията, това лято все пак светът ще бъде Олимпиада. bTV Media Group отправя силно и съдържателно онлайн рекламно предложение, което да отговаря на клиентските очаквания за най-гледаното спортно събитие в света.

Медийната група представя цели три рекламни олимпийски пакета, които ще отразяват специално създадените рекламни формати и ексклузивно дигитално съдържание, на което bTV Media Group традиционно акцентира, задоволявайки допълнителния интерес на потребителите онлайн.

За Олимпийските игри дигиталният екип на bTV Media Group ще създаде секция към спортната категория на www.btvnovinite.bg, която ще бъде захранвана навременно с последните новини и резултати от олимпийските битки. 

Основен акцент ще бъдат преките включвания от топ спортните репортери на bTV, които ще бъдат на място на олимпийските арени в Токио.

Основният спонсорски пакет предоставя 100% резервирано присъствие на клиента в комбинация  със специално създадени рекламни формати. С това клиентът си осигурява изключително и ексклузивно присъствие върху цялото олимпийско съдържание в дигиталното портфолио на bTV Media Group.

В търсене да посрещне нуждите на всички клиенти са създадени и опции за още два пакета, които дават възможност да се включат и други рекламодатели. Всички те ще се възползват от микса от едни от най-успешните дигитални формати на bTV Media Group, придружени от специално DMP таргетиране и индивидуално рекламно планиране.

За повече подробности може да се обърнете към колегите от отдел Дигитални продажби на [email protected] , които ще обсъдят всяка олимпийска възможност за вашия бранд.

 

bTV Media Group

Отдел “Продажби”

София 1463

пл. България, 1

НДК, Административна сграда, ет. 11

Тел. (+359) 2 9176 800

Тел. (+359) 2 9156 513

Факс: (+359) 2 9176 886

e-mail: [email protected]