Честит 15-ти рожден ден радио N-JOY!

Пролетта разцъфва с голямото празненство на флагмана в нашето радио портфолио – N-JOY, водещата музикално-развлекателна станция в България

Реклама

Тази година честваме 15 години в ефир и то с 15 музикални предизвикателства. Това ще се случи с помощта на емблематичната игра „Коя е звездата на радио N-JOY?“ През годините в това забавно съревнование са участвали бележити гласове от нашата шоу бизнес сцена. И в това 2021 издание целим да дарим дългогодишните ни верни слушатели с положителна енергия и любимата им музика.

Всеки ден в рамките на 3 седмици ще предизвикваме любопитството и игралния хъс на нашата лоялна аудитория с аудио загадка. Водещите излъчват кратък откъс от музикално парче и дават интересна информация за изпълнителя му – това е и жокерът, който слушателите получават, за да отгатнат Звездата на радио N-JOY. Условието за участниците е да се регистрират на сайта njoy.bg и да посочат кой изпълнява парчето, което ще звучи в ефира на радиото през целия ден.

Така всеки нов ден ще ни носи нов любим изпълнител и шанса за всеки включил се в разкриването на дневната загадка да спечели вълнуващата награда за деня. В края на кампанията „Коя е Звездата на радио N-JOY” един ще грабне и голямата награда от играта..

Различни спонсори могат да се обвържат с кампанията чрез специалното предложение, като тяхната комуникация ще тече в национален ефир през целия ден чрез брандирани заставки и промо анонси. Включвания на живо от водещите ще допълнят покритието на рекламата. Естествено присъствието ще бъде отбелязано и чрез онлайн публикации на сайта на радиото и фейсбук профила му, който притежава над 150 000 последователи.