Празнуваме лято 2021 с турнето N-JOY Summer

Изобилие от тематични рубрики предлагат разнообразие и добро настроение на всички партньори и слушатели

Реклама

Вече седма поредна година без прекъсване N-JOY Summer радва слушатели и рекламодатели с дългоочакваното и вълнуващо приключение, което обикаля цялата страна със специалното ни мобилно студио.

С всеки нов летен сезон удължаваме кампанията, благодарение на успешната масирана и таргетирана комуникация, която провеждаме индивидуално за всеки спонсор. Горди сме да отбележим, че всеки един включил се рекламодател връща силна обратна връзка, както за кампанията, така и за екипа и радиото. N-JOY Summer се радва на голяма подкрепа и всички спонсори заявяват желанието си за участие в турнето и на следващата година. Така към наложилите се рекламодатели набираме нови и нови привърженици. Те са висок клас хотели и комплекси по българското крайбрежие и планинските ни курорти. Всяко от тези прелестни кътчета за отдих провежда своята активност в рамките на минимум седмица, през която водещите предават на живо от самото място и разкриват високите стандарти на обслужване, релакс и пълноценна почивка, което домакините ни предлагат. Към това екипът на радиото надгражда с включвания на живо от нашите водещи с любопитни етно и исторически факти за региона, които привличат нови посетители.

Каним Ви да се присъедините към нашия четириседмичен N-JOY Summer 2021 празник за всички сетива. Включете се като генерален спонсор с нашето предложение и изживейте своята лятна почивка пълноценно, незабравимо и с широка усмивка на лице!