“Шоуто на Николаос Цитиридис” превзема дигиталното пространство на bTV Plus с допълнителни рекламни възможности

Акцентите включват присъствие в невиждани кадри отвъд ефирните епизоди

Реклама

Единственото шоу в българския телевизионен ефир с ексклузивно съдържание на онлайн платформата bTV Plus подготвя нови изненади както за онлайн феновете, така и за рекламодателите.

Всеки делник след ефирния епизод  “Шоуто на Николаос Цитиридис”  “превзема” и интернет пространството с ексклузивно съдържание - специални епизоди, изненадващи превъплъщения и допълнителна доза добро настроение, достъпни за всички потребители на платформата bTV Plus.

Специално по този повод дигиталният търговски екип на bTV Media Group е изготвил специален рекламен пакет, който разкрива повече и нови възможности за онлайн рекламно присъствие в късното шоу на bTV.

Основни акценти ще бъдат възможностите за продуктово позициониране в онлайн епизода на шоуто Николаос с помощта на неговите любими колеги от бенда, както и единствената дама пред камера – талантливата и екстравагантна Прея, както и изцяло нови елементи, които да подсилят рекламното послание на вашия бранд. 

За повече подробности може да се обърнете към колегите от отдел „Дигитални продажби“ на [email protected], които ще обсъдят персонално всяка възможност за вашия бранд в уеб света на “Шоуто на Николаос Цитиридис”.

 

bTV Media Group

Отдел “Продажби”

София 1463

пл. България, 1

НДК, Административна сграда, ет. 11

Тел. (+359) 2 9176 800

Тел. (+359) 2 9156 513

Факс: (+359) 2 9176 886

e-mail: [email protected]