.

Социалният експеримент „Смени жената“ е лидер по гледаемост в своя часови пояс

Първи епизод на “Смени жената“ закова близо 1 100 000 зрители пред телевизионния екран

В новия сезон на „Смени жената” първи показаха своите рецепти за щастие спортната фамилия на Владо Николов и семейство лингвисти от Бургас. Това стана пред близо 1.1 милиона зрители (данни на ГАРБ, All 4+), които гледаха старта на  на 27 февруари.

Предаването е хит сред зрителите от всички възрастови групи, включително сред младите (А18-34). 38,3% от тях предпочетоха риалити формата по bTV пред програмата на втората по гледаемост телевизия. Това е с 1,4% повече в сравнение с миналата година. Драматичният социален експеримент на bTV „Смени жената” е предпочетен от 1.6 пъти повече зрители на възраст между 18 и 49 години в сравнение с броя зрители в същия таргет, гледали NOVA по същото време.

Графики за Смени жената

34.6% от женската и 30.4% от мъжката аудитория  проследиха с интерес различните ситуации, в които изпадаха участниците, сменили своя начин на живот за една седмица през първите два епизода на предаването. Аудиторията на възраст между 18 и 49 години, както и младите зрители също избраха риалити формата „Смени жената“ пред програмата на конкурентите през последните две седмици.

Графики за Смени жената

Участието на популярни лица, споделянето на разнообразни формули за щастие от семейства с коренно различни житейски философии и разкриването на техния личен живот дават заявка за качествено забавление и високи зрителски резултати. Форматът на „Смени жената“ и историите, с които завладява публиката, гарантират на рекламодателите достигане до максимален брой зрители от всички таргет групи.

Рекламодателите имат възможност да планират крос-промоционални активности  чрез специално създадената рубриката „Загубени в превода“ на радио N-JOY. Всяка сряда сутрин водещият Инспектор N-JOY и психоложката Елена Димитрова – Ангелова коментират различни гледни точки за семейнитевзаимоотношения. В рамките на три месеца те ще дебатират върху ключови моменти от телевизионния формат „Смени жената“ и ще посрещнат в студиото на N-JOY участниците от риалити формата.

Контакти:

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9176 800
Тел. (+359) 2 9156 564
Факс: (+359) 2 9176 886
e-mail: sales@btv.bg