bSTARS и DigitalK: Деси Стоянова в ролята на водещ на един от най-престижните форуми у нас

Деси Стоянова влезе в ролята на модератор на двудневната технологична конференция, която се проведе в хибриден формат

Реклама

Събитията започнаха да се възраждат и възможността да присъстваме на място в залите на тяхното провеждане е вече доста по-реална.

За поредна година, макар и в пост-пандемична обстановка, се проведе грандиозното събитие DigitalK, което традиционно събира професионалисти от сферата на технологиите и предприемачеството, за да споделят най-новите тенденции по темите, които вълнуват обществото. Тази година такива бяха 5G мрежите, киберсигурността, дигитализацията и потребителските нагласи, а двудневният форум бе в хибриден формат с възможност и за присъствие в зала.

Събитието постави теми от безграничния спектър на темата за технологиите, както и ролята им като катализатор на работните процеси в условията на пандемия. За гладкото протичане на  дискусиите, организаторите на DigitalK избраха чаровната водеща на “Преди обед“ Деси Стоянова като модератор на събитието.

Със своя богат опит във воденето на събития и форуми,  както корпоративни, така и специални конференции посветени на бизнеса и медийната индустрия в България, Деси Стоянова е едно от предпочитаните български лица, на които компаниите поверяват представянето на свои проекти.

Лицата на bTV Media Group традиционно са оценявани като личности, ползващи се с изключително високо доверие сред аудиторията, което ги  превръща в лидери на мнение, които по автентичен начин въздействат на публиката.

Вярваме, че в портфолиото на bSTARS може да откриете доверения партньор и за Вашия бранд или събитие.