Dibla Design Awards 2020: Най-добрите в дизайна за 2020 г. с водещ Натали Трифонова

bSTARS и Dibla в партньорство с любимо лице на bTV

Реклама

През месец януари 2021 г. bSTARS реализира ново интересно партньорство с професионалната платформа за интериорен и продуктов дизайн Dibla във връзка с годишните награди Dibla Design Awards. Платформата дава уникалната възможност на най-добрите изпълнени проекти в страната и техните автори да бъдат забелязани и отличени в толкова внушителна церемония, че да придобият известност не само в професионалните среди, а и пред широка аудитория от потребители, инвеститори и медии.

Натали Трифонова, водещ на Времето и COOL…T, влезе в ролята на модератор на събитието заедно с Костадин Крантев. Във връзка с постоянно променящите се мерки и ограничения, церемонията, включително представянето на отличените проекти и излъчването на Дизайнер на годината, се проведе изцяло онлайн във виртуално брандирано студио.

Опитът на Натали като лице на bTV, което  говори на публиката през малкия екран ежедневно, допринесе за гладкото протичане на церемонията и представянето на всички наградени.

С цел популяризиране на събитието Натали стана част от кратко видео, което комуникира предстоящата церемония и нейния формат тази година.

При желание да ангажирате Натали Трифонова или друго талантливо лице от вселената на bSTARS, свържете се с нашия екип.

КЛИЕНТ: DIBLA

КАМПАНИЯ: DIBLA DESIGN AWARDS

СЕЗОН: ЕСЕН 2020 – ЗИМА 2021

КАНАЛИ: https://www.dibla-awards.com & СОЦИАЛНИ МРЕЖИ НА КЛИЕНТА

Отдел “Продажби”

София 1463

пл. България, 1

НДК, Административна сграда, ет. 11

Тел. (+359) 2 9176 800

Тел. (+359) 2 9156 564

Факс: (+359) 2 9176 886

e-mail: [email protected]