Nestle обединява сили с Петя Дикова и Илиян Любомиров в кампания „Модерно родителство“

bSTARS и Nestle Baby в партньорство за едногодишна кампания във връзка с разнообразни теми, свързани с родителството

Реклама

„Модерното родителство“ е глобална инициатива на Nestle, която се стреми да подкрепя родителите в отглеждането на децата, давайки им възможност да споделят за трудностите си без да бъдат осъждани и сами да решават кое е най-добро за семейството им. В началото на месец март кампанията стартира в България, като нейни посланици станаха талантливият журналист и водещ Петя Дикова и нейния партньор поетът Илиян Любомиров – млади родители на две деца, преминаващи през разнородни предизвикателства при отглеждането им.

Целта на инициативата е да провокира разговор по най-болезнените теми, свързани с родителството – ролята на бащата, социалния натиск на обществото, осъждащите родители, предразсъдици относно храненето, като всеки може да сподели своя собствен опит и да почерпи полезна информация от други родители, преминаващи през същите неща.

Петя Дикова, в своята най-важна житейска роля като родител, за пръв път реализира рекламно партньорство именно като посланик на кампанията „Модерно родителство“. Приема предложението, тъй като застава зад идеята да бъде свалено напрежението от раждането и отглеждането на децата, за да разкаже през своята призма предизвикателствата, през които тя и Илиян преминават, удовлетворението в края на деня и всички усилия, които си струват.

Инициативата ще бъде разгърната в 10 различни теми, като Петя и Илиян ще споделят своя личен опит, както и ще разговарят с различни специалисти, които ще дадат съвети относно психическото здраве, овладяването на напрежението и поддържането на баланса между партньорите в семейството.

Кампанията „Модерно родителство“ може да проследите в YouTube канала на Nestle Baby, както и в социалните мрежи на Петя Дикова и Илиян Любомиров.

КЛИЕНТ: NESTLE

КАМПАНИЯ: MODERN PARENTING

КАНАЛИ: ДИГИТАЛНА КАМПАНИЯ, УЕБСАЙТ NESTLE BABY, СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

АГЕНЦИЯ: PR 2 COMMUNICATION AGENCY, HUTS JWТ