Партньорство с красота и класа

bSTARS и Revalid Bulgaria в партньорство с Деси Стоянова и Мария Силвестър

Реклама

През месец ноември 2020 г. bSTARS стартира вълнуващо партньорство с Revalid Bulgaria – специализирана серия продукти за здрава, красива и силна коса. Във връзка с новата Anti-Aging серия, посланици на марката станаха две изключително елегантни дами: талантливата водеща на “Преди обед“ Десислава Стоянова и артистичната водеща на „Бригада Нов дом“ – Мария Силвестър.

Стартирахме дългосрочно партньорство, в което двете дами тестваха серията известно време, за да се уверят в ефективността на продуктите. След което в продължение на вече два месеца Деси и Мария споделят своите преживявания и обратна връзка от използването на шампоана и флуида на Revalid.

Деси показа в специално видео своята рутина във връзка с грижата за косата в контекста на грижата за себе си като лице, което ежедневно е на екран.

В своя типичен и много артистичен стил, Мария предизвика своята аудитория да „завибрират на високи честоти и да размятат коси“, да танцуват с Revalid и да споделят с нея.

Това, което превръща партньорството в много успешно, е споделянето на искрено мнение с аудиторията под форма, изцяло привична за Деси и Мария. Самите те, като лидери на мнение, споделят своята оценка за продуктите, както и опита си във връзка с грижата за самите себе си, в желанието си да вдъхновят своята аудитория да направи същите стъпки.

Приключенията на Мария и Деси с Revalid продължават – може да следите техните профили в Инстаграм.

КЛИЕНТ: REVALID BULGARIA
КАМПАНИЯ: ANTI-AGING SHAMPOO AND FLUID
СЕЗОН: ЕСЕН 2020 – ПРОЛЕТ 2021
КАНАЛИ: СОЦИАЛНИ МЕДИИ НА ЛИЦАТА НА МЕДИЯТА
АГЕНЦИЯ: BROKS VISION

Мария Силвестър: Фотограф – Костадин Кръстев – Коко и Грим – Гергана Пащрапанска

Деси Стоянова – Снимка: Мира Дерменджиева за Webacafe.bg

 

Отдел “Продажби”

София 1463

пл. България, 1

НДК, Административна сграда, ет. 11

Тел. (+359) 2 9176 800

Тел. (+359) 2 9156 564

Факс: (+359) 2 9176 886

e-mail: [email protected]