Спаси талант с подкрепата на SDI

Специалната Златна звезда на SDI се превърна в билета за финал на един зашеметяващ талант

Реклама

Идеята

Битката за победа в „България търси талант“ 2019 ни разсмя, разтърси и вдъхнови. Срещна ни с невиждани таланти, а конкуренцията между тях беше истински ожесточена. През целия сезон феновете се вълнуваха кой ще победи и това ни даде идея — да им предоставим още една възможност да определят съдбата на талантите. За първи път те имаха властта да изпратят отпаднал участник на големия финал!

Реализация и присъствие на SDI

Направихме онлайн гласуване на специална лендинг страница. За да има напрежение, отключихме гласуването само за 24 часа след края на последния полуфинал. Интегрирахме точния партньор, като специалната Звезда на SDI се превърна в билета за финал на един зашеметяващ талант!

За да сме сигурни, че всеки фен има шанс да върне любимеца си в играта, трябваше да се погрижим всички да разберат. Водещите Сашо Кадиев и Дани Петканов анонсираха гласуването във всички LIVE епизоди на „България търси талант“, заляхме Инстаграм с брандирани забавни сторита с Дани Петканов и участниците от бекстейджа и използвахме rich media формати.

Подкрепихме комуникацията с постове и сторита в личните Инстаграм профили на Дани Петканов и лъчезарната Алекс Петканова.

 

Резултати

Над 480 000 заклети фенове гласуваха за своя фаворит онлайн в рамките на 24 часа — да, това са над 300 души в минута! Петър Байков беше спасеният от SDI талант и водещите му връчиха наградата на сцената по време на големия финал.

 

КЛИЕНТ: SDI GROUP OOD

БРАНД: SDI

СЕЗОН: ЕСЕН 2019

КАНАЛИ: bTV, WWW.TALANT.BTV.BG

АГЕНЦИЯ: GK SERVICES

 

Отдел “Продажби”

София 1463

пл. България, 1

НДК, Административна сграда, ет. 11

Тел. (+359) 2 9176 800

Тел. (+359) 2 9156 564

Факс: (+359) 2 9176 886

e-mail: [email protected]