.

Специално създадена игра на ladyzone.bg по случай най-женския месец

Тематичните игри на онлайн платформите на bTV Media Group – подходящи за изграждане на успешни комуникационни кампании

В рамките на най-женския месец ladyzone.bg подарява на своите читателки пълно преобразяване от екипа на предаването „Преди обед“ в ефира на bTV. Промяната ще включва прическа от фризьора Стоян Кунев, грим от гримьор Гергана Пащрапанска и облекло за фотосесия, подбрано от стилиста Антония Йорданова.

Регистрацията за участие става чрез посещение на лендинг страница - http://ladyzone.bg/lady, и попълването на специално създадения за играта въпросник, както и регистрационна форма с данни за контакт – име и актуален и-мейл.

Голямата награда ще бъде изтеглена на 29 март в предаването "Преди обед". Тегленето ще е на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички участници, регистрирали се в играта. Печелившият ще бъде обявен в ефир и на сайта ladyzone.bg чрез част от имейла, с който се е регистрирал.

Ще има и седмични награди, любезно предоставени от спонсор, който ще допринесе за създаването на приятни емоции и настроение на участниците – всяка седмица трима печеливши ще бъдат изтеглени.

Повече информация може да намерирте тук: https://ladyzone.bg/article/laifstail/specheli-preobrazjavane-ot-ekipa-na-predi-obed.html

bTV Media Group
Отдел “Продажби”
София 1463
пл. България, 1
НДК, Административна сграда, ет. 11
Тел. (+359) 2 9156 531
e-mail: websales@btv.bg