Алекс Николов, Славко Матич и Алисон Бекер – тази неделя в „Код Спорт“ по RING

И тази седмица „Код Спорт“ няма да изневери на стила си и ще зарадва аудиторията с интересни гости

Реклама

Тази неделя (21 август) от 12:00 ч. в ефира на RING ексклузивно пред камерата на „Код Спорт“ ще застане детето-чудо на българския волейбол Алекс Николов. Още в тийнейджърска възраст талантът направи сензационен трансфер в италианския шампион „Кучине Лубе“ (Чивитанова). Но преди да се отправи към битките в „меката“ на този спорт, му предстои сериозно предизвикателство с родината – участие на световно първенство.

Специален гост на „Код Спорт“ ще бъде и сръбският футболен специалист Славко Матич. Треньорът на „Септември“ (София) е сред малцината наставници, които не се страхуват да налагат млади български играчи в родния футбол. А в края на миналата седмица тимът му остави отлични впечатления на стадион „Българска армия“ срещу колоса ЦСКА, макар да загуби минимално дуела на скамейката със Саша Илич, негов бивш съотборник в школата на „Партизан“.

Акцент в новия брой на предаването тази неделя (21 август) от 12:00 ч. по RING е и най-интригуващият сблъсък в Лигата на конференциите ЦСКА – „Базел“. Способни ли са „армейците“ отново да се превърнат в „черна котка“ за швейцарския гранд?

В рубриката си „Златната топка“ Христо Стоичков ще срещне зрителите с вратаря-стена Алисон Бекер. Лидерът на „Ливърпул“ и Бразилия е носител на най-престижните индивидуални призове за своята позиция на терена, а на Мондиал 2022 в Катар ще се опита да прибави световната корона към най-ценната купа в клубния футбол – тази в Шампионска лига, спечелена през 2019 г.

Тази седмица рубриката „Звезден рожденик“ е посветена на най-бързия човек на планетата – Юсеин Болт.

Не пропускайте „Код спорт“ с Красимир Минев и Владимир Памуков – тази неделя (21 август) от 12:00 ч. само по RING!

Повече от света на българския и на световния спорт, както и ексклузивно спортно съдържание – на новия сайт btvsport.bg, както и в спортния подкаст „За спорта без клишета“.

Тагове: код спорт

Последни

Реклама