Багата защитава титлата си срещу Мемен

Реклама

В нощта на 18 октомври най-добрият български ММА боец Благой Иванов-Багата ще защитава световната си титла в тежка категория на веригата World Series of Fighting срещу американеца Дерик Мемен, който е известен с прозвището Пещерния човек. Срещата между двамата идва само четири месеца, след като Багата победи канадеца Смелиньо Рама на негова територия.

Почти веднага след възстановяването си след инцидента в столично заведение, Багата показа на света, че силата на духа може да победи дори прободна рана и за няколко години влезе в блестяща форма, подкрепена със световна титла. Днес, Благой Иванов твърди, че е в отлична форма и е набрал скорост. Приема всякакви предизвикателства и въпреки краткото време за подготовка, шампионът спазва специален хранителен режим и е готов за престоящия мач във Foxwoods Resort Casino, щата Кънектикът.

Битката ще се състои в нощта на събота срещу неделя след полунощ, като се сбъдва една от мечтите на ММА боеца негов мач да се излъчва на живо в България. Двубоят Багата Мемен ще се предава пряко от 03:30ч. по RING и онлайн на voyo.bg. Повторението на мача е в понеделник от 22:00ч. по RING.

 

Последни

Реклама