RING предава на живо финала на международния турнир за Купа "София"

Реклама

Седмица след страхотния триумф на България на Световната купа по художествена гимнастика в София, на която родните грации спечелиха 6 златни медала, зрителите на RING ще се насладят на нова доза красота и изящество. Днес точно в 12 часа започва живото излъчване на финала на международния турнир за Купа "София", който събира в столицата едни от най-добрите млади гимнастички от цял свят!

Първи на килима ще застанат ансамбъл-девойки. Момичетата на Вяра Ваташка и помощничката ѝ - бронзовата медалистка с ансамбъла от Игрите в Рио де Жанейро Цветелина Найденова ще представят двете си съчетания. В 12:00 ч. те играят с 5 топки, а в 12:35 ч. - с 5 ленти.

От 14:00 ч. започват финалите при девойките-индивидуално. България има две представителки. Никол Тодорова ще се бори за медал на обръч и топка, а Виктория Георгиева се класира сред най-добрите 8 на бухалки.

От 16:40 до 18:35 ч. ще стискаме палци за още 4 български гимнастички при жените.

Награждаването е с начален час 18:30 ч.

Гледайте всички съчетания пряко по RING, на сайта btvnovinite.bg и на платформата VOYO.BG. Ще може да им се насладите, независимо в коя държава сте! Началото на финалите е в 12:00 ч.

Последни

Реклама