За сериала

Реклама

В главната роля зрителите ще видят Мис Свят 2002 Азра Акън. Тя е известна и като дългогодишната приятелка на Къванч Татлъту (в ролята на Мехмет от хитовия сериал "Перла"), с когото се разделят през 2007 г.

Фърат е съдружник на един от най-известните нощни клубове в Истанбул – Еда. Той няма финансови затруднения, живее в прекрасна къща, кара скъп автомобил и се опитва да бъде и майка и баща на четирите си деца. Лесно се ядосва, но в същото време е харизматичен и привлекателен. Най-голямата му грижа е петгодишната му проблемна дъщеря Наз.

Ейлюл е израснала в сиропиталище, където е била оставена като бебе. Тя е много работлива и благодарение на успехите си е превъзмогнала мъката от липсата на родители. Ейлюл е красиво, младо, успяло момиче, победило злощастната си съдба. За разлика от Фърат, тя е спокойна и гледа на живота с усмивка.

Фърат търси човек, който да се грижи за дъщеря му. Това идва като приятна изненада за Ейлюл, която живее с приятелите си в сиропиталището. Нова работа! Но какво ли ще донесе тази нова работа в живота на Ейлюл?!
Ще може ли Ейлюл да се справи с малката Наз, която е изгонила вече десет бавачки и с авторитетния Фърат? Ще може ли да издържи на богаташкия начин на живот? Освен това единствената жена до Фърат – Аслъ, започва да предявява претенции. Аслъ е готова на всичко, за да развие приятелството си с Фърат в по-сериозна връзка. Аслъ е красива, културна, силна жена. Жена, която пасва на Фърат и на децата му. Може би и затова Аслъ се страхува от всички жени около Фърат. Кой знае? Може би дори и от Ейлюл...

Герои

Ейлюл - отраснала в дом за сираци. Завършила университет и мечтата й е да продължи образованието си в Англия. Започва работа като бавачка на 5-годишната дъщеря на Фърат. Тя обича приятелите си много и въпреки, че е напуснала дома, продължава да се грижи за приятелките си.
Фърат - собственик на нощния клуб «Едда». Баща на четири деца. Прекалено строг е към децата си, не умее да общува с тях. Неговата сприхавост често отблъсква хората около него. От години е скран с баща си, но благодарение на децата, двамата изглаждат отношенияат си. Когато Аслъ му предлага да се оженят, първоначално казва да, но впоследствие размисля.
Аслъ – работи за Фърат. Има чувства към него, но се опитва да ги скрие зад приятелството им. Благодарение на майка си, се престрашава да предложи брак на Фърат. Първоначално той приема, но после променя решението си. Това кара Аслъ да напусне работа, но чувствата й пречат да продължи напред. По-късно се връща на работа в «Едда» с надеждата, че Фърат ще се влюби в нея.
Исмет - директор на дома за сираци. Обича момичетата като свои дъщери. Опитва се да бъде строг, но без особен успех.
Мехмет - приятел на Фърат и негов съдружник в клуба. Женен за Лерзан. Той търпи избухливостта на Фърат. Разногласията му със съпругата му довеждат до развод, но Мехмет не пада духом. Той и Лерзан възстановяват отношенията си и им се ражда дъщеря.
Еге - по-големият син на Фърат. Обича футбола. Притеснителен тийнейджър.
Еда - по-голямата дъщеря на Фърат. Бурна, непокорна, своеволна тийнейджърка. Тя винаги намира начин да постигне своето.
Наз - малко, проблемно момиченце. Непослушно, своеволно, търсещо ласка, без да го показва.
Бора - по-малкият син на Фърат.
Левент - син на Садък. Влюбен в Нурджан. Дърводелец.
Нурджан - вдовица, която има симпатии към Левент.
 
Актьори

Азра Акън - Ейлюл
В главната роля зрителите ще видят Мис Свят 2002 Азра Акън. Тя е известна и като дългогодишната приятелка на Къванч Татлъту (в ролята на Мехмет от хитовия сериал "Перла"), с когото се разделят през 2007 г.
Азра е родена през 1981 г. в датския град Алмело и е израснала в Холандия. Тя е запалена почитателка на балета и свири на флейта. Само на 17, Акин печели титла от конкурса Елит Модел Луук 1998. През 2002 става последователно Мис Турция и Мис Свят.

Тамер Карадаалъ - Фърат
Тамер Карадаалъ е роден на 24 май 1967 в Анкара. Той е завършил факултета по театрално изкуство на университета в Билкент. В момента той е един от най-известните телевизионни актьори в Турция. От 2002 г. насам той се снима в "Децата няма да чуят" – най-популярния турски ситком. От 1993 до 2002 играе главни роли в няколко телевизионни проекта. Тамер е озвучавал на турски много известни актьори, като Джордж Клууни, Кевин Коснър и Клинт Истууд. Дал е гласа си и на Дарт Вейдър в "Междузвездни войни III: Отмъщението на Ситите". Тамер е изиграл главни роли в няколко пиеси в частни и държавни театри, снимал се е и в множество телевизионни реклами. През 2002 се жени за Арзу Балкан, но пет години по-късно се развеждат. През 2006 в Тексас, САЩ им се ражда дъщеря Зейно.