.

Асен Блатечки

Той е в ролята на Стефан Марков

Асен Блатечки е роден на 22 март 1971 г. През 1996 г. завършва НАТФИЗ в класа на проф. Стефан Данаилов.

Асен е известен със своите над 50 роли в театъра и още толкова кино превъплъщения. Сред най-популярните му образи на сцената са в „Секс, наркотици и рокендрол”, „Побъркани от любов”, „Вражалец”, „За мишките и хората”, „Бардак”, „Смях в залата” и много други.

Освен като актьор в театъра Асен се изявява и като режисьор на постановките „Побъркани от любов”, „Смях в залата”, „За мишките и хората” и „За господ забранено”.

В киното Асен Блатечки е познат на зрителите с ролите си в „Прогноза", „Шивачки", „Мила от Марс", „Печалбата", „Леден сън", „Маймуни през зимата”, „Пистолет, куфар и три смърдящи дула”, „Чужденецът”, „Стъпки в пясъка”, „Пъзел” и др. Една от най-добре познатите роли на актьора е на Чарли от култовия сериал „Стъклен дом”.

Освен в български филми, Блатечки е заставал на снимачна площадка до международни звезди като Морган Фрийман, Антонио Бандерас, Арманд Асанте, Бърт Янг, Вирна Лизи, Горан Вишнич, Жан-Клод Ван Дам, Бен Крос, Долф Лундгрен.bTV Plus
Коментирай
публикувай
  • Малко съм разочарована, че тел. номер на адвокат Иван Маджаров е с 9 цифри, а не с 10 както е нормално - голяма издънка - 0888 56 65 8 ????? поне да не го беше казвал по двойки след 3те осмици - много ме впечатли , също и този неподходящ мъжки глас - " телефона на абоната не може да бъде избран ", а освен това на места сивата тениска под скъсаното бежево пуловерче с плитки се показваше доста, а в следващия момент - все едно липсваше! Мисля ,че не сте изпипали дребните неща , които силно впечатляват хората , които не гледат само картинките на филма! Успех все пак и внимавайте повече...