За сериала

Реклама

Животът на успешната, щастлива и задружна фамилия се променя завинаги след изчезването на едно 17-годишно момиче.


Едно изчезнало момиче, дъщеря на богат бизнесмен, ще отключи история, в която една голяма фамилия, ще разплита тайните и проблемите, заровени дълбоко в миналото и в душите. Сериалът не дава отговори, а задава правилните въпроси, които рано или късно, настигат всеки от нас  – Кое е истински ценното в живота? Какво купуват парите? Кога приспиваме мечтите? Какво е любовта и колко струва тя? Какво остава невидимо за очите и кога го забравяме? Готови ли сме да платим за грешките, ако цената е щастието на децата ни? Какво е прошката? Има ли втори шанс и за кого?


Една голяма фамилия е изправени пред най-тежката житейска драма – в едно от семействата от тази фамилия, изчезва най-голямата дъщеря.  По пътя, който ги води към нейното откриване,  Радослав и Вяра Табакови, ще преоткриват нещата от живота. Ще се ровят в себе си и в човека до себе си, за да намерят забравена, отдавна загубена същност, онова което ги прави семейство.  Ще търсят обичта, която им се е изплъзнала в инерцията на ежедневието, която са губили като мъниста от гердан, ден след ден, по малко.


Полицейското разследване на главен инспектор Андрей Чернев, ще се превърне в проводник на пътя обратно, следвайки малките „зрънца” от наниза на живота, които героите са оставили след себе си.  Самотният и отдаден на работата си полицай, ще достигне до неподозирани тайни и в семейството на лелята и чичото на Магдалена - Катерина и Бранко. Изгарящата им любов, която се е превърнала във война, която носи след себе си пагубни последствия както за самите тях, така и за децата им.


Търсенето на Маги ще се превърне в своеобразен път към истинските страхове и дълбоко скритите мечти, които всеки един от героите ще признае пред себе си за първи път. Спокойният и изпълнен с любов живот на Ива и Косьо ще бъде сложен на карта. Невинната лъжа и доверието в близък приятел ще се окажат най-голямoто предизвикателство пред искрената им и отдадена любов.  Докато накрая всеки един от героите ще се изправи пред избор. Кой от тях ще разбере, че никой Бог или съдба не „разрешават”правото ни на втори шанс. Получаваме го, когато сами си „разрешим” да започнем отначало. Стига да сме платили грешките.  И да сме го пожелали наистина.


Сериалът е новаторска комбинация от семейна сага и криминална мистерия. Съчетанието на тези два елемента й позволява достигането до по-широк кръг от зрители. Прецизно развитият елемент на мистерия гарантира желание за проследяване на всеки един епизод от сериала.