За сериала

Реклама

Мария Хосе е обикновено момиче от провинцията, което силно копнее за деня, в който ще се омъжи за Алехандро Ломбардо. Тя обаче не подозира, че нейният "Алехандро” е всъщност Бруно, завареният брат на истинския Алехандро, който току-що е наследил огромно богатство. Бруно е измислил дързък план – да се ожени за Мария Хосе, да убие Алехандро и по този начин да се домогне до богатството му.

След сватбата, Бруно се връща в дома си в Мерида и поръчва убийството на заварения си брат. Алехандро претърпява тежка автомобилна катастрофа и всички го смятат за мъртъв, но той е спасен от няколко случайни минувачи, които го закарват в болница.

Сигурен, че планът му е проработил, Бруно се преструва, че е намерил брачното свидетелство на младоженците. Виктория, майката на Алехандро, се свързва с Мария Хосе и я информира за неговата смърт. Съкрушена от загубата, младата жена заминава за Мерида за погребението. Междувременно, Бруно отпътува за родния й град, разкрива истината на нейния баща, Дон Педро, и го заплашва със смърт, ако не стане негов съмишленик в плана. След това посещава Мария Хосе, за да я убеди да се откаже от наследството, но тя е уплашена и бяга. Бруно я намира и насила я принуждава да се върне, заплашвайки живота на баща й. Двамата се връщат в Мерида,  където са изненадани от новината, че Алехандро всъщност е жив.

Виктория започва да се чуди защо Алехандро се е оженил тайно за Мария Хосе, като същевременно е бил сгоден за Маура. Подозренията й се усилват, когато Алехандро не успява да си спомни нищо за сватбата, но го отдава на частичната амнезия вследствие на катастрофата. Той обаче намира Мария Хосе за много привлекателна и решава да изчака, за да види дали ще си я спомни. Мария Хосе усеща, че се влюбва в Алехандро, но съвестта й не я оставя на мира. Бруно, от друга страна, ревнува от Алехандро, и поведението му става все по-агресивно и заплашително.

Държанието на Мария Хосе пък пробужда подозренията на Алехандро и когато най-накрая го моли за развод, Алехандро я притиска да му каже истината. Мария Хосе знае, че Бруно е мъж без скрупули и ако каже истината, ще застраши живота на любимите си хора. Но също така знае, че ако остане безмълвна, единственият, когото поставя в опасност, е Алехандро – мъжът, когото обича.

В главните роли са Уилям Леви, Жаклин Бракамонтес, Давид Сепеда, Даниела Ромо и Шантал Андере.