Епизод 40 - 41

Реклама

Епизод 40

Ернесто и Мариано отиват да поздравят новите си съседи, които са инвеститори. Съседът им отваря вратата гол. Кани ги на купон. Мариано и Ернесто решават, че съседите им са нудисти и трябва да отидат на купона без дрехи.

Г-н Болд дава на бандата хлапета 3000 евро, за да организират купона. Лаура оставя парите на Пончо, който обаче ги губи. Малките намират парите и докато се чудят къде да ги похарчат, тийнейджърите попадат в затвора, след като се опитват да набавят сумата, необходима за организиране на партито, чрез не много законни средства.

Куки вижда военен парад по телевизията, и казва, че познава повечето от участниците. Когато научава, че войниците имат талисман коза, наречена Куки, фризьорката признава, че е водила доста разпуснат сексуален живот и решава да се промени. Лоли я съветва да започне нов живот, като преди това изповядва греховете си на отец Мануел.

 

Епизод 41

Лоли изненадва Мариано много възбуден, докато гледа филм за римляните. Той не иска да призная, че всъщност е гледал порно филм. Жена му подозира, че Мариано е бисексуален. За да провери тенденцията в сексуалната ориентация на Мариано, Лоли моли Ернесто за съдействие. Тя обаче тълкува погрешно поведението на двамата и решава, че те имат връзка.

Откакто Ивана не е в къщата, Ернесто е затрупан със задачи. Лоли му предлага да наеме Куки, която иска допълнителна работа. Когато Куки идва в къщата на Сандовал, остава изумена от толкова много лукс и добър вкус. Особено я привличат дрехите и бижутата от Клаудия. Куки смята, че е родена, за да бъде богата.

Пончо е влюбен в Силви, момиче от колежа, но не смее да я покани на среща. Рафа, Чарли, Лаура и Айтана решават да му помогнат. Те го убеждават, че трябва да бъде по-агресивен с момичетата и първото нещо, което трябва да направи, е да купи презервативи.