Епизод 42 - 43

Реклама

Епизод 42

Лоли получава покана за премиерата на филм, в главната роля е Марк Вандело. Поканата е адресирана до Клаудия. Лоли и Куки се представят на събитието като журналист и фотограф. Те говорят с международния модел, който изглежда се забавлява с тях. Лоли получава обаждане от секретарката на Вандерло. Тя й съобщава, че Марк иска да обядва с Лоли. А Лоли решава, че той има намерение да флиртува с нея.

Една жена се появява при Ернесто и заплашва да съобщи за нежелани реакции след козметична операция, извършена от него. Мариано решава да помогне на съседа си, като се представи като главен хирург и се опитва да преговаря с жената, като я ласкае. Той е толкова ласкав към дамата, че тя казва на Ернесто, че ще забрави всичко, ако Мариано приеме да има връзка с нея.

Рафа иска да замине до Бразилия с Лаура. За да направи това, ще трябва да се отърве от Пончо, Чарли и братовчедка си Анджи, която се опитва да го съблазни. Също така, трябва да убеди бившето си гадже, че все още я обича.

 

Епизод 43

Лаура чува разговор между Мариано и Рафа. Тя решава, че Мариано съветва Рафа да си намери друга приятелка. Тя не е доволна и решава да подкупи Чарли, за да се прави, че я сваля. Той обаче разказва всичко на Рафа. Понеже планът й се проваля, Лаура се хвърля на врата на Чарли и го целува пред Рафа.

Куки има ново гадже, с което открива ползите на Дзен духовността. Лоли решава да се присъедини към тези екзотични терапии и иска цялото семейство да практикува с нея. За целта организира медитация с гаджето на Куки, но това не е приветствано от Мариано. Но най-лошото нещо за него е липсата на секс, която Лоли му налага.

На Беа й липсва майка й, защото я е страх, че ще й дойде цикъла, докато майка й я няма. майката е извън нея. Ернесто е сигурен, че може да се справи сам, но Лоли го предупреждава, че ще е по-сложно, отколкото предполага. едно е теория и практика. С помощта на Мариано, Ернесто се опитва да обясни на децата как се използват превръзките и тампоните, но този първи урок е пълен провал.