Eпизод 46 - 49

Реклама

Eпизод 46

Ернесто е принуден да приеме в къщата си кръщелница си Виолета, докато баща й се върне от едно от неговите загадъчни бизнес пътувания. В допълнение към истинската красота, момичето е малко странно. Връзката с Лаура, с която делят една стая, и с Айтана не започва добре. Особено, когато те виждат, че Виолета очарова момчетата, и по-специално Чарли.

Иносенсио иска да спи с Куки, но не знае как да я съблазни, без да я обиди. Той искрено обича фризьорката, но се оплаква, че тя го възприема само като приятел. Той прилага всякакви тактики, за да вкара жената на живота си в леглото си.

Мъжествеността на Ернесто и Мариано е в дълбока криза след констатацията, че жените им са закупили вибратори. И двете ги купили, за да направят услуга на Куки, която продава вибратори.

 

Eпизод 47

Лоли и Клаудия с удоволствие приемат уроците на Ромео по танци. Но Лоли започва да интерпретира жестовете на Ромео като ясно доказателство за намерението си да има връзка с нея. Всичко е усложнява, когато, след еротичен сън, Лоли признава, че е привлечена от венецуелският танцьор, живеещ в дома й. Лоли трябва да направи всичко възможно да избегне изкушението.

Въпреки опозицията от страна на майка си, Рафа решава да напусне училище и да започнат бизнес с Чарли.

Ернесто спасява Мариано от задушаване с парче наденица. След като е бил толкова близо до смъртта, Мариано решава да напише завещание, като остави къщата на Ернесто. Мариано обаче започва да подозира, че Ернесто  иска да го убие, за да получи наследството.

 

Eпизод 48

Лоли си удря главата и губи паметта си. Всеки си прави всичко възможно да се приспособят към новите обстоятелства, но Лоли не чувства нищо към децата си и мрази Мариано. Тя е убедена, че е водила много скучен живот. Затова решава да се разведе и да замине за Кения, за да си намери черно гадже. Положението става много трудно за цялото семейство.

Ернесто вижда дъщеря си Лаура да излиза с по-възрастен мъж, който има вид на плейбой. Той прави всичко, за да провали срещата на дъщеря си с този мъж. А Хуан и Чарли са в непрекъснато съревнование.

 

Eпизод 49

Известна манекенка и Иносенсио се срещат случайно. Тя го кани да отиде на парти с нея. Случват му се много неща. Ернесто и Мариано не му вярват, но се убеждават. Куки ревнува, защото чувства, че манекенката е изместила вниманието на Иносенсио от нея.

Клаудия и Ернесто си търсят гаджета по интернет. Двамата се запознават с различни хора. Лоли, Куки и Криспула са доверените лица на Клаудия, докато Ернесто разказва за плановете си на Мариано. Накрая се оказва, че Клаудия и Елнесто си пишат по интернет, без да знаят кой кой е.

Бабата на Чарли умира и той остава без къща. Иска да живее в гаража на Санчес. Иска също да купи надгробна плоча за баба си, но няма пари. Виолета ще му помогне.