Eпизод 50 - 53

Реклама

Eпизод 50

Мариано подозира, че Ромео е жиголо, след като губи работата си като учител по пеене. Ернесто, Мариано и Иносенсио шпионират венесуелецът. Те тайно му завиждат. Накрая откриват, че тази, която се възползва от услугите му, всъщност е Криспула.

Мариано не одобрява страстта на Иносенсио към порно филмите, но се съгласява да наеме филм. Нещата се объркват и накрая касетата попада в къщата на Санчес. Лоли открива филма и стига до заключението, че нейният съпруг е пристрастен към секса. Тя решава да го отърве от този порок.

Айтана ревнува Чарли от Виолета. С помощта на Лаура заключват русото момиче и Хуан в клуба, като се надяват така да се сгаджосат. Те не знаят, че на сутринта Хуан е изправен пред изпитание.

 

Eпизод 51

Мариано се подиграва на Иносенсио, който иска да завърши образованието си. Оказва се, че и Мариано не е завършил. За да даде добър пример на децата си, той си поставя за цел да завърши основно образование.

Куки е отчаяна след поредната любовна авантюра. Тя попада в прегръдките на Иносенсио. Дава си сметка колко е важна любовта и се сгодява за Иносенсио пред очите на изумената Лоли.

Лоли гони Чарли от гаража, защото пълни къщата с пушек. Той решава да наеме помещение, като за целта трябва да поискат кредит от банката. Айтана се представя за млада майка, за да убеди банковия служител да й отпусне кредит. На следващия ден ще трябва да отиде в банката с мъжа си, но Чарли не е особено подходящ.

 

Eпизод 52

Мариано изкарва няколко дена извън къщи и когато се връща, открива, че жена му Лоли си е увеличила бюста. Тя е толкова щастлива с промяната и се хвали на всичките си приятелки. Мариано обаче не е очарован. Нощта се оказва голямо разочарование за семейство Санчес.

Ернесто и Иносенсио пияни блъскат колата на Кралското семейство. Те се паникьосват и бягат. В новините чуват, че някой е направил атентат на семейството. Мариано е ужасен, докато Ернесто и Иносенсио се чудят как да се измъкнат невредими от ситуацията.

Айтана навършва 18 години и иска да изтегли парите за образованието си, за да се изнесе на квартира с Чарли. Той обаче не е готов и решава да направи всико възможно да настрои бащата на Айтана срещу себе си. Вместо това обаче той му предлага да работи в неговата компания.

 

Eпизод 53

Салонът е избран да участва в конкурс. Куки е много щастлива. Лоли малко й завижда. Тя чупи пръста на приятелката си, без да иска. Клаудия предлага на Лоли да се яви на конкурса, защото ако спечели, ще излезе на корицата на списания. В същото време Куки планира отмъщението си.

Иносенсио е зает с новото си гадже Джеси и не обръща внимание на Мариано и Ернесто. Двамата откриват, че Джеси изневерява на Иносенсио, но не знаят как да му кажат. Решават да съберат доказателства.

Виолета и Хуан се подават на страстта и спят заедно. След това обаче тя реагира така, сякаш Хуан й е безразличен. Чарли ревнува, а Айтана е ядосана на Чарли за това.