Eпизод 54 - 57

Реклама

Eпизод 54

Ернесто и Клаудия ще отпразнуват своята 20 годишнина с парти. За организацията, Клаудия наема Роса и Луна. Именно с тези жени Мариано и Ернесто са изневерили на съпругите си преди време. Лоли разбира за изневярата на Ернесто и го обвинява насред партито пред всички.

Криспула се чувства малко не на място в дома на дъщеря си, тъй като изглежда, че присъствието й пречи непрекъснато. Всичко се усложнява, когато Лоли я оставя на бензиностанцията без да иска. Старата жена се опитва да се възползва от ситуацията и намира начин да отмъсти на дъщеря си.

Айтана ревнува Чарли от Виолета. Двамата с Хуан заварват Чарли и Виолета и тълкуват неправилно видяното. За да си отмъстят, Хуан и Айтана, които се чувстват предадени, спят заедно.

 

Eпизод 55

Шейла е влюбена в Хуан и му пише любовна бележка, в която разкрива чувствата си. Той решава, че бележката е от Виолета и й отговаря, като й насрочва среща в ресторант. Шейла получава бележката. Но не знае, че Хуан се е обадил по телефона на Виолета.

Куки е много отчаяна без Иносенсио. Тя наема услугите на вещица, без да казва на никого. Лоли и Ромео научават, но накрая Куки ги вика в парка, за да направят любовна магия.

Ернесто иска да се сдобри с Клаудия, но всичките му опити са неуспешни. Когато Лаура получава стипендия да учи в Оксфорд, директорката на Колежа иска да се запознае с родителите й. Ернесто решава, е това е последният му шанс за сдобряване с жена му. Но комбинацията от антигрипни лекарства и ликьор му изиграва лоша шега.

 

Eпизод 56

Ромео търси работа, но това не е лесно без разрешително за пребиваване. Младежът е задържан от полицията, когато случайно се оказва полугол на улицата. Той получава писмо за екстрадиране. Лоли предлага да се ожени, за да не го екстрадират, а Куки е перфектният кандидат.

Ернесто е в къщата на Иносенсио. В същото време Каетано - братовчед на Лоли, се опитва да съблазни Клаудия. Тя обаче решава да се сдобри със съпруга си и отива в дома на Иносенсио.

Чарли решава да замине за Барселона. Той пише писмо на Айтана, в което обяснява чувствата си. Получава го Виолета, която си мисли, че е от Хуан. Тя отива при него и му споделя, че го обича.

 

Eпизод 57

Ернесто иска да се сдобри с Клаудия. Връща се в къщата им, но Клаудия е решила да го накара да страда и кани Каетано в дома си. Ернесто е ядосан и иска да покаже на Клаудия, че Каетано има лоши намерения и е мошеник.

Хуан и Ромео са женени, за да не екстрадират Ромео. Те убеждават полицията, че са гей-двойка. Но нещата се усложняват, когато разбират, че трябва да останат заедно минимум две години. Инспекторът не е много уверен във връзката на двамата и започва да ги следи. Виолета се представя за сестра на Хуан.

Клаудия трябва да говори с философ, който е написал книга за любовта и който е живял в хижа далече от всичко. Тъй като тя е заета, изпраща Лоли. Тя обаче напива философа, който трябва да се яви на конференция и да говори на тема "любовта към ближния".