За сериала

Реклама

Три сестри са готови да се борят с живота, а единственото им оръжие са техните сърца...

Сериалът е мексиканска продукция на популярната в този жанр продуцентска къща „ТВ Ацтека”. Изпълнителен продуцент на сериала е Хосе Солано, а оригиналният сценарий е на Леонардо Бечини.

Историята разказва за три сестри – Фернанда, Анхелес и Соледад. Те са приблизително на една възраст и въпреки че са различни, се съревновават за любовта на своя баща Родриго – преуспял бизнесмен, който изпълнява всяко едно тяхно желание. След смъртта на тяхната майка, която е загинала в автомобилна катастрофа, те са отгледани от бавачката им Гуадалупе. Трите сестри израстват заедно със сина на бавачката си – Мануел, който по-късно силно ще се влюби в една от тях. Фернанда винаги е имала чувства към Мануел, но никога не ги е споделяла, тъй като за семейството й, а и за нея, тяхната връзка няма бъдеще.  

Беренисе е манипулативната секретарка на Родриго. Нейната роля в сериала се изпълнява от известната актриса Бети Монро. Тя ще направи всичко възможно да се добере до парите на Родриго, като се омъжи за него, а след това постепенно го убива с отрова. Това обаче не й стига и тя се втурва в нова афера със съдружника на мъжа си Грегорио.

Животът на трите сестри се променя неочаквано след смъртта на баща им. Фернанда е принудена да стане любовница на Грегорио, за да може да отмъсти за смъртта на баща си и за да спаси по-малката си сестра Соледад от бедност и нищета. Междувременно животът на Анхелес е в опасност и тя е принудена да се скрие както от своите убийци, така и от сестрите си. След като изпраща малката си сестра в манастир, за да може там да завърши образованието си, Фернанда развива свой собствен бизнес с облекла. Нейният любим Мануел й помага винаги и във всичко, а така тяхната любов израства. Малко по малко Фернанда ще намери сили да се изправи срещу убийците на баща си и да събере сестрите си, а на финала ще се почувства свободна да приеме любовта на Мануел и да бъде щастлива.

В ролите:

Клаудия Алварес - Фернанда

Яир - Мануел

Синтия Васкес - Анхелес

Карлос Торес - Диего

Наталия Фариас - Соледад

Фернандо Алонсо - Игнасио

Томас Горос - Грегорио

Бети Монро - Беренисе