Moна Недева

Тя е в ролята на Мира

Реклама

Moна Недева –МONA e родена в град Силистра през 1992 година  и е зодия Близнаци. Завършила е Първа частна английска гимназия "Уилям Шекспир " в София, а в момента е студентка в Нов Български Университет, специалност „Кино и телевизионна режисура”. Започва уроци по пеене и вокална техника през 2000 г. и става вокалистка на група едва на 12-годишна възраст.

Има редица награди от музикални конкурси в България и чужбина. Още през 2000 г. печели две първи места в конкурса "Звездици", гр.Шумен , през 2002 г и 2003 г. е номинирана с 2 място и специална награда на БНР в "Сарандев",  гр. Добрич, през 2004 г. печели първо място в престижен украински фестивал, през 2006 г. - първо място в "Звезди над Дунав". През 2007 г. Мона достига до полу-финалите на Мusic Idol 2 по bTV, а през  2010 г. представя първия си сингъл  - "Звезда". Мона взема участие в Евровизия 2011 с песента "Teen Life" и достига 2 място по гласове на Академията и зрителите. През 2012 г. представя втория си авторски сингъл „FREE”.

Мона обича да пътува, да се запознава с различни хора и култури. Посетила е доста държави в Европа, сред които любими са и Дания, Швеция и Холандия. Обича да слуша различни стилове музика и да прави музика. Любимите й изпълнители са Coldplay, Kings of Leon, Paramore, Anouk, Foo Fighters, RHCP и др. Обича да ходи на лайв концерти и особено на Lenny Kravitz, Coldplay и Dpeche Mode. Интересува се от кино и всички нови филми, който се появяват по кината. Обича музикални филми, комедии и хоръри. Ходи редовно на фитнес, а през лятото обича да се разхожда и да кара колело. Обича да се облича във рок, пънк стил и да използва много аксесоари. Фен е на пиърсинга и татуировките. Има фобия от котки.