Ани изпада в истерия, Марин отива да си върне Венета, а фолк звездата Камелия пристига в Бели Вит – в "Скъпи наследници" на 15 март

Реклама

Намеренията на Милица (Койна Русева) да прецака опитите на Снежи (Искра Донова) и Ани (Лорина Камбурова) да съдят Дочеви, се увенчават с успех. Адвокатът се отказва да води делото и те отново се оказват в начална точка.

Мъките за Ани обаче не спират дотук. След разкритието, че Марин (Димитър Баненкин) й е баща, двамата за първи път се срещат при любимото си пиано. Момичето е непреклонно, че ще направи всичко, за да вземе своя дял от парите на фамилията. Срещата й с Борис (Орлин Павлов) също ще приключи драматично и тя публично ще му се разкрещи. Какво ще я провокира и какво ще каже – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно Марин е твърдо решен да си върне Венета (Ивана Папазова). Той дори я посещава в дома им в града. От своя страна домакинята изцяло се е отдала на новата си самоличност и дори все повече се поддава на флирта на новия си ухажор.

Целият Бели Вит се е събрал за зрелищното спортно събитие – благотворителния мач. Груба игра, пиян вратар и бой между съотборници ще бъдат част от ожесточения двубой. В ролята на рефер ще влезе Поля (Рая Пеева), която отново ще ядоса Диди (София Бобчева), целувайки Чочо (Юлиян Петров). Самата магазинерка също не е с напълно чиста съвест. В момент на отчаяние, че всички са я изоставили, тя отива да изплаче мъката си при Васко (Антоний Аргиров). Този път обаче двамата не се отдават само на целувки и Диди изневерява на Чочо със счетоводителя.

За доброто настроение на зрителите на футболното дерби обаче ще се погрижи фолкпевицата Камелия. Звездата пристига триумфално върху каруца.

Зори (Стефания Кочева) и Станислав (Петко Венелинов) пък са напът за първи път да се отдадат на интимности. Кой обаче ще им попречи – гледайте в 18:00 часа, по bTV.