Ани прощава на Снежи, Иван кани на среща Милица, а баба Злата припада - в „Скъпи наследници“, 22 февруари, от 18:00ч., по bTV

Реклама

След първоначалния шок и обида, Ани (Лорина Камбурова) най-накрая прощава на Снежи (Искра Донова) дългогодишната й лъжа, че двете са сестри. Това е най-радостният момент за кръчмарката, която преминава през не малко тежки моменти през последните дни. След отказа й да се омъжи за Иван (Вальо Танев), той й съобщава, че вече започва да излиза с други жени. Първата, която кани на среща, е Милица (Койна Русева). Тя се съгласява, надявайки се, че по този начин ще осъществи плановете си да прецака всички и да вземе наследството.



Косьо (Георги Кадурин), Иван и ловната им дружинка успяват да убедят Марин (Димитър Баненкин) да отиде с тях в гората. Тайната им операция да прострелят софиянеца обаче отново се проваля, като друг пада жертва на заговора им. Кой - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.



След случайна среща между Станислав (Петко Венелинов) и Ленин (Филип Аврамов), руснакът му разкрива голямата си тайна. Хитрият плейбой вижда в ситуацията потенциал за лесна печалба и веднага задейства коварен план. Какво е секретното занимание на руснака - в новия епизод на „Скъпи наследници“, от 18:00 часа, по bTV.



В последно време баба Злата (Цветана Манева) не се чувства добре, а поредното посещение на съселянин, търсещ помощта й, ще приключи с припадъка й и с ужаса на Ани от случващото се пред очите й.



Междувременно момчетата от спортния клуб очакват първите деца, които ще използват спорта и чистата природа на Бели Вит за рехабилитация. В тази връзка възниква острата необходимост от медицинско лице, което да поеме грижата за малките. Любо (Дарин Ангелов) моли Катя (Даяна Ханджиева) да стане част от екипа им в спортния клуб. Знае ли Борис (Орлин Павлов) за молбата му и ще приеме ли лекарката да се включи - очаквайте в новия епизод на „Скъпи наследници“. 

При момчетата пък се появява кандидатка за позицията, която сериозно ще изпоти тримата младежи.